Tämä päivä on mennyt aamu- ja iltapalaa lukuunottamatta ihan eri tavalla mitä ohjeissa sanotaan. Herätys oli vahingossa jo kuudelta ,kun olin unohtanut ottaa toistuvan herätyksen pois päältä. No eipä tuo haitannut, kun aamusta piti muutenkin startata.  Aamulla kamat autoon ja tunturiin hiihtokisoihin, tai ei se nyt varsinaisesti kisa ole, vaan sellainen hiihtotapahtuma ennemminkin.

Ajattelin ottaa hiihdon ihan rauhallisesti, mutta semmonen toiminta ei vaan minulta onnistu silloin kun numerolappu tulee rintaan. Silloin mennään eikä meinata ja sykkeet hipoo taivaita. Taas kävi niin, se on kyllä kumma juttu. Keskisyke oli 168 ja maksimisyke oli 183.  Mutta kaikinpuolin muuten meni hyvin, sukset pelas kuin unelmat, kiitos vaan voitelijalle. Aika parani viime vuodesta kuudella minuutilla ja sijoitukseenkin olen tyytyväinen.

Tänään ruokalautaselta löytyi mämmiä ja vaniliakastiketta, kahvin kanssa tuli syötyä vähän suklaamunia ja korvapuustia.... Ja nuotiolla paistettu hiillosmakkara...  voi ei.

Huomenna takaisin ruotuun ja jos keli näyttää hyvältä niin suksien päällä vielä mennään. Oli sen verran mahtava keli tänäänkin. Juoksu jää sitten sunnuntaille, jotta jalat saa siitä lepoa.

bf2db7dcb06711e2af2c22000a1f9069_6.jpg