Se on taas viikko vierähtänyt. Pitäis kyllä muistaa useammin kirjoittaa tänne, mutta kun ei viikolla muka kerkeä/jaksa.

Tämän viikon treenit meni näin:

Ma: lepo

Ti: Juoksu, kova , 5 km/ vauhti 10,2 km /h

Ke: Aamulenkki, reipas 3 km / vauhti 9,2 km/h + illalla kuntosali: pakara ja jalkatreeni

To: Juoksu, reipas 4,5 km/ vauhti 9,2 km/h ( sis. lyhyitä vetoja 10-10,5km/h)

Pe: Lepo

La: Naisten kymppi, 10 km/ vauhti 10,5 km/h ( aika 57:14 )

Su: Sali, yläkroppa, pakara ja vatsat. lisäys :+ illalla 6,5 km juoksu, kevyt ,palauttava 8,7 km/h

VIIKON JUOKSUKILOMETRIT : 29 KM.

Tälle illalle olisi tarkoitus vielä käydä n. 6km kevyt lenkki, jos vaan loppuisi sade. Ulkona pari astetta lämmintä eikä oikein kiinnosta lähteä juoksemaan tuohon keliin. Katsotaan nyt miten käy. -.> LISÄYS , KÄVIN LENKILLÄ 6,5 KM.

Muuten oli tosi hyvä viikko, mutta keskiviikon salitreenissä taisin tehdä vähän liian kovat jalkatreenit kun torstaina ei juoksu oikein kulkenut ja jalat tuntuivat tosi väsyneiltä. Mutta lauantaihin mennessä ne olivat jo onneksi palautuneet.

Olen tosi onnellinen tuosta naisten 10 -juoksusta. Se meni just niin nappiin kun olin ajatellut ja lähdin tavoittelemaan tunnin alitusta ja se onnistui. Keli oli kyllä mitä kauhein, vettä satoi koko matkan. Juoksin yhdessä työkaverini kanssa ja meillä meni vauhti hyvin yksiin. Keskisykekin oli vain 162, mikä on tosi hyvä minulle, koska se on minun aerobisen kynnyksen alapuolella. Missään vaiheessa ei tuntunut että väsymys iskee. Se juoksu antoi minulle uskoa ja toivoa siihen että kahden tunnin alitus puolimaratonilla voisi olla mahdollinen.

Nyt olis viisi viikkoa aikaa kesän eka puolikkaalle. Pitää kyllä aika tarkkaan suunnitella miten treenata. Ajattelin että nyt vedän pari kovaa treeniviikkoa, sitten kevennän viikoksi ja sitten vielä yksi kova ja viimeinen viikko ennen puolikasta olis taas kevyt. Toinen vaihtoehto olisi että vedän putkeen kolme kovaa viikkoa, ( intervalleja ja pitkää lenkkiä ) ja sitten olis pari kevyempää ennen puolikasta. Pitää alkaa taas tutkimaan vanhojen juoksija-lehtien puolimaraton ohjelmia ja ottaa sieltä hieman vinkkiä.

En aio tänä kesänä mennä enää juoksukouoluun. Se alkaisi ensi viikolla, mutta kun kesäkuu menee aika lailla reissatessa työn merkeissä niin ei aina pääsis kuitenkaan treeneihin ja siitä pitäisi kuiten 100 e maksaa. Ehkä minä jo pärjään omillani. Kyllä minä silti haaveilen välillä omasta juoksuvalmentajasta. Tai olis edes joku kaveri joka tietäisi niin paljon juoksusta että häneltä voisi pyytää apua.

tumblr_m8lvtdY9Nd1rbg3u9o1_500.jpg