-600g aamulla. No niin, alkaa olla jo lukemat kohillaan. Minä arvasin tuon, että kun on pitänyt treenistä lepoa niin johan alkaa paino taas laskemaan. Jos pitäisi muutaman päivän lepoa peräkkäin niin menisköhän se samoilla lukemilla alaspäin? Olen huomannut saman ilmiön jo aiemmin, että kun on treenannut kovaa niin seuraavana aamuna paino on noussut.

Alkaa jotenkin helpottamaan tämän dieetin kanssa, ei tarvi koko aikaa miettiä jotain ruokajuttuja ja muutenkin. Tämähän voisi vaikka olla pysyvämpikin elämäntapa, siis syödä tuollaista proteiinipitoista ruokaa. Jossain vaiheessa varmaan menee niin ettei tarvi enää edes punnita ruokia, vaan voisi silmämääräisesti arvioda määrät. Voisi kyllä olla hieman monipuolisempia vaihtoehtoja esim. kasviksissa. Pitää sitten katsoa miten jatkaa eteenpäin kun on saavuttanut tavoitepainon. Olen myös miettinyt että jos ottaisi vielä tämän dieetin jalkeen sen jatko-osan.

Tänään oli kuntosalipäivä, oli kivaa kun menin suoraan töistä ja siellä oli naisten vuoro. Otin sinne mukaan sitä heraproteiinijuomaa ja yök, mitä litkua. Kaikkea sitä pitää mennä ostamaan. Illalla kävin vielä suorittamassa aerobisen treenin reippaalla kävelylenkillä ystävän kanssa. Ja nyt väsyttää. Viime yönä tuli taas pyörittyä sängyssä valveilla.