-100 g ja se ei todellakaan riitä minulle. Lähtis nyt edes yhtenä päivänä kerralla kilo pois niin johan elämä taas hymyilisi. Olen kuitenkin ilokseni todennut että vatsan pömpötys joulun herkuttelujen jälkeen on alkanut palautumaan normaaliksi ja jopa ehkä hieman pienentynyt. Huomasin sen kun laitoin jumpalle aika ihonmyötäisen topin ja en näyttänyt enää niin michelin-ukolta kuin aiemmin. Pitäisi kai ottaa mittanauha esiin ja mitata, niin totuus paljastuisi. Otin vyötärönympärysmitan ennen aloitusta ( 82cm ). Voisin vaikka maanantaina ottaa uuden mitan kun kaks viikkoa tulee täyteen.

Kroppa tuntuu väsyneeltä. Olen myös nukkunut monena yönä heikosti, heräillyt ja valvonut. Viime yönä näin unta että meidän talo oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen ja jäljellä oli vain talon muotoinen kuoppa maassa, ja sen kuopan keskellä lojui minun kännykkä. Olipa kiva sitten herätä siihen ja todeta että koti on sittenkin vielä tallella.

Tänään kävin steppijumpassa. Se tuntui taas tosi rankalta ja hikipisarat vaan valui pitkin otsaa. Oli niin kauhea nälkäkin jumpan jälkeen että oli pakko syödä rahkan lisäksi vielä hedelmä, vaikkei sitä ruokalistalla olekaan. Nyt äkkiä unta palloon, ettei kerkeä tulla taas nälkä..