-100 g -> suunta alaspäin, kiva juttu. Hitaasti mutta varmasti, näin täytyy ajatella kun nuo lukemat nyt on mitä on. Eilinen jumppa tuntui tänään hieman takareisissä ja pakaroissa. Hyvä että jossain tuntuu, silloin tietää tehneensä oikein ja kunnolla.

Tänään oli onneksi vapaapäivä, kyllä sitäkin tarvitsee, saa oikein aamulla jo huokaista että ihanaa kun tänään ei tarvi tehdä mitään. Pakkanen oli lauhtunut kymmenen asteen tienoille ja illlalla kävimme koiran kanssa pitkästä aikaa kunnon lenkin. Jalat tuntui lenkin jälkeen jo paremmilta. Olis kannattanut varmaan vielä venytellä mutten jaksanut enkä jaksa nytkäään enää.

Tänään söin kielletyn hedelmän. Tuntui kun olisi ollut pahanteossa. Oli ihan pakko kun himoitsin niin appelsiiniä. Ai että se olikin mehukasta ja hyvää, varmaan juuri siksi tuntui vielä paremmalta kun sitä ei olisi saanut syödä. En vaan jaksa uskoa että tämä dieetti kaatuisi johonkin yhden heldelmän syöntiin, eikä mulla ollut sen suhteen mitenkään huono omatuntokaan. Jos olis vetänyt esim. jotain suklaata niin kyllä hävettäisi ja olisi huono omatunto.