+100g, odotettavissa oli plussaa, kuten jo eilen aavistelin. Viime viikon pudotus oli kaikkiaan puoli kiloa. ja koko kolmen viikon pudotus tähän aamuun mennessä on tasan 3 kg . On se kyllä ihme miten ne kilot helposti tulee, kuten esim. joulun aikaan, kun lihoo jo pelkästä kinkun katsomisesta. Mutta kuinka paljon työtä ja vaivaa se vaatii, että saa ne kilot pois. Se on niin väärin.

Minä kaipaan leivän syömistä. Tulee olemaan melkoisia kituviikkoja nämä kolme tulevaa. Alkaa jo kyllästyttämään tuo rahkan ja mehukeiton syöminen varsinkin iltapalaksi. Söisin mielummin vaikka puuroa.

On ne kovia tyyppejä, jotka ovat siinä Jutan puolen vuoden superdieetit -ohjelmassa. Niillä kestää projekti puoli vuotta. Ruokavalio on varmaan pitkälti samantyyppinen kun tässä superdieetissä, veikkaisin niin.

Tänään oli vatsa-reisi-peppujumppa -päivä. Olipa taas hyvä jumppa. Mie tykkään kun tehhään paljon vatsoja. Tuossa kuntosalitreeni kakkosessa on minusta liian vähän vatsaliikkeitä ja ehkä hieman liikaa käsiliikkeitä. Kyllä mulla hauis alkaa jo selvästi erottumaan mutta six-päkki on ja pysyy piilossa.

Ajattelin että tämän dieetin jälkeen keskitynkin jonkin aikaa oikein tosissani vatsan kiinteyttämiseen ja otan ohjelmaan oikein paljon vatsalihasliikkeitä.