+500 g aamulla! Vieläkin taitaa lauantainen tankkaus vaikuttaa. Eilen meni ihan normaalilla dieettiruokavaliolla, paitsi että söin yhden pullan. Tänä aamuna vaaka näytti siis lukemaa 64,6 kiloa. Eli sehän tarkoittaa nyt sitä että tulevan  kuuden viikon jälkeen pitää olla 4,7 kg pudotettuna. Sitten olisi kokonaispudotusta se 10 kiloa. On se hyvä että on kunnollinen ja haasteellinen tavoite. Vaikka eihän tuo kovin paljoakaan ole mutta viimeiset kilot on varmaan aika vaikeita pudotettavia, koska kuitenkin korkeasta rasvaprosentista huolimatta olen nyt ihan normaalipainoinen. Pitää vaan ottaa nyt tiukka linja syömisten suhteen ja treenata entistä kovemmin.

1528719_651543668220262_602310142_n.jpg

Hieman hankalaa taas opetella uusia ruokaohjeita. Olin jo oppinut kaikki entiset niin hyvin ettei tarvinut katsoa enää paperista että mitä milloinkin voi syödä. Nyt pitää taas koko ajan tarkistaa ohjeista. No kai nekin äkkiä sitten oppii muistamaan. Se jo hieman helpottaa että nyt voi silmämääräisesti arvioda määrät eikä ihan kaikkea tarvi punnita.

Flunssa hellittää jo, nenä ei enää vuoda ihan pientä niiskutusta enää. Se näköjään taas tehosi kun kaadoin kurkkuuni kaikki mahdolliset vitamiinit, varmaan yliannostus... ja lisäksi 4 kuppia finnrexiniä /päivä ja vielä 2-3 buranaa. Se on ennenkin tepsinyt mulle, jos flunssa meinaa iskeä. Ihanaa, keskiviikkona pääsen salille. Tänään kävin jumpalla ja se tuntui tosi hyvältä.

Mittasin eilen hauiksen ympäryksen ja molemmissa käsissä tuloksena oli 28cm levossa ja 30cm jännitettynä. En ole aiemmin ottanut noita mittoja. Pitään sitten kuuden viikon jälkeen ottaa uudet lukemat