-300g aamulla. Vaikuttaa taas hyvältä.

Menin tänään suoraan töistä salille, kun siellä on naisten vuoro siihen aikaan. Olipa siellä tungosta. Uusi treeniohjelma oli kyllä tehokas kun mikä. Aika paljon meni aikaa siihen kun piti tutkia ohjeita ja miettiä mitä painoja laittaa tankoihin ym. Toisen kierroksen jälkeen meinasin jo luovuttaa mutta sinnillä vedin vielä kolmannenkin kiekan. Viimisen kiekan lopussa litistin pikkusormeni painon ja telineen väliin ja veri lensi. Tein kuitenkin vielä viimeisetkin liikkeet tuppo sormessa. Noin tunti 20 minuuttia siellä meni kaiken kaikkiaan, ihan ok. Varmaan sujuu sitten nopeammin kun oppii tuon ohjelman ulkoa.

Kyllä veti kaikki mehut irti tuo treeni. Onkohan se oikeasti noin rankka vai onko minulla nyt joku vaihe menossa että tuntuu vaan rankalta? Voihan se olla että tuo viikonlopun flunssa vielä rokottaa, pikkusen nenäkin meinaa vielä olla tukossa. Nyt on niin kauhea väsy että meinaa nukahtaa pystyyn.

Aamulla aikanen herätys ja lähden työreissulle pariksi päiväksi. Käsipuntit ja eväät mukaan niin kyllä se siitä.

Olipa muuten nopea toimitus Body Actionilta, kun viikonloppuna tilasin sielät tavaraa niin tänään sain hakea jo paketin.

1455068_585728918142474_1567839494_n.jpg