+300g eilisestä!! Taas kun olin iloinnut tämän viikon pudotetuista grammoista (yht.  -900g ) niin heti tulee takapakkia. Alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään. Miten tuo paino voi heitellä tuolla tavalla vaikka syö joka päivä saman kaavan mukaan? Samat ruuaat ja samankokoiset annokset. Olinko nyt tankannut sitä vettä liikaa ja se on kertynyt kroppaan? Vai olisko sittenkin lihakset kasvaneet eilisen salitreenin johdosta? Ei jaksa uskoa että yhtäkkiä tulisi 300g lisää lihasta, yhdessä yössä, mutta ei se kyllä läskiäkään voi olla, no mitä se sitten ON? Välillä tulee sellainen tunne että teenkö jotain väärin.

Hirveä väsymys vaivaa, on oikeastaan vaivannut koko viikon. Yöt on olleet jotenkin katkonaisia, eikä illalla meinaa tulla uni. Onneksi huomenna on perjantai ja viikonlopulle ei ole tiedossa mitään ohjelmaa. No treeniä ja hiihtoa tietty, mutta ei mitään "virallista".

Tänään oltiin työporukan kanssa ulkona syömssä. Onneksi oli seisova pöytä niin minullekin löytyi sopivaa syötävää. Lihaa, kalaa ja kasviksia, joten ei tarvinut poiketa dieetistä. Jälkiruuan jätin suosiolla syömättä.

Superdieettiä on enää reilu viikko jäljellä. Toisaalta se on helpotus ,mutta toisaalta harmittaa kun tää loppuu. Jotenkin on ollut kiva viettää tällaista kurinalaista elämää ja ihan hyvin voisi jatkaakin samalla linjalla. Pitää vielä harkita jos ottaisin jatko-osan dieetille. En ole siitä löytänyt oikein kunnollista infoa, joten en tiedä miten se olisi erilainen kun tämä dieetti.