-600g, ou jee. Tuo lukema tuntui hyvältä aamulla.

Suunnistin heti kahdeksan jälkeen aamulla salille, kun tiedän että siellä ei siihen aikaan pitäisi olla ketään, eikä ollutkaan. Vedin treenin aika reippaalla tahdilla ja lopuksi innostuin vielä juoksemaan intervalleja juoksumatolla. 2 minuuttia kovaa juoksua ( 10km/h) ja minuutti kävelyä 20 minuutin ajan. Kyllä olin ihan hiestä märkänä sen jälkeen. Siellähän hurahtikin sitten puolitoista tuntinen. Eipä siinä mitään kävin kotona pesulla ja hieman tankkasin ruokaa, harrastin samalla hieman penkkiurheilua,  voitelin sukset lähdin hiihtämään. Kävin 12 km lenkin ja taas olin hikinen ja eiku taas suihkuun. Hiihtolenkillä tuntui kyllä käsissä tuo aamuinen punttisali, tuntui voimat jo loppuvan ennen aikojaan. Minun mieheni oli jo sitä mieltä että tuo ei ole oikein normaalia treeniä kun punttisalin jälkeen lähtee vielä tuollaiselle hiihtolenkille. Että niinku menis jo vähän överiksi... mitä mitä?

Ja hiihtolenkin ja suihkun jälkeen kävin katsomassa kummitytön lentopallomatsin ja sen jälkeen vielä lenkitin koiran. No olihan tosiaan urheilupainotteinen lauantai.

Harmi kun minun sykemittarista loppui patteri, tänään kului varmaan muutama ylimääräinen kalori. ja nyt en tiedä paljonko.  Oli pakko hieman syödäkin ylimääräistä, esim. puolitoista banaania ja proteiinipatukka. Aamulla on odotettavissa vaakalukemassa plussaa, voi ei.