-600g aamulla, no huh huh! Tuo oli kyllä tosi mukava yllätys. Ajattelin eilisen kovan treenin jälkeen, että paino varmaan nousee puoli kiloa. Ilmeisesti nyt alkaa tehomaan tuo lähes täysin hiilariton ruokavalio. Paitsi että eilen treenin jälkeen söin puolikkaan banaanin ja pari lusikallista riisiä. Keho suorastaan tuntui huutavan jotain hiilaria ja pakko oli ruokkia sitä...

Paino meni nyt sitten alle 65 kilon. Ihan mahtavaa, se on aina mulla ollut sellainen takaraja, mutta viime kesän ja syksyn aikana se pääsi lipsahtamaan ja kun joulun jälkeen vaaka näytti jo 70 kiloa niin sillon minä heräsin todellisuuteen. Nyt tuntuu siltä että ruodussa ollaan. Ei nyt ole niin kauhea paniikki pudottaa enempää, kunhan sais vähän vatsan seutua kiinteytettyä ja habaa kasvatettua niin hyvä olisi. Posketkin näyttävät olevan jo hieman kuopalla... argh. Naamastahan mulla aina ekana lähtee kilot ja viimeisenä vatsasta.

Aamuyöllä heräsin kun hauiksia jomotti, no sellaiseen tunteeseen on ihan kiva herätä toisin kun siihen että on ihan kauhea vessahätä. Olen nyt onnistunut juomaan päivän vedet niin että iltaa kohti vähennän ja selviän yöstä ilman wc-käyntiä.

Tästä päivästä tulikin sitten lepopäivä kun steppijumppa oli peruttu. No, eipä haitannut, olipahan kerrankin ylimääräistä aikaa tehdä kunnolla viikkosiivous.