+100g , taas! No johan on kumma kun virallinen dieetti loppui niin heti alkoi paino nousemaan. Argh. Olen kyllä edelleenkin noudattanut viimeisen dieettiviikon ruokavaliota. Paitsi söin kylläkin vielä eilen pienen palan synttärikakkua. No se sitten varmaan aiheutti tuon nousun. Minun ei kyllä kestä palata yhtään takaisin normaaliin ruokavalioon, varmaan lihoisin viikossa kaikki nuo pudotetut kilot. välillä tuntuu että jos vaikka katsonkin jotain herkkuja niin lihon jo siitäkin.

Mittasin aamulla vyötärön, 74 cm. Joo, ei valittamista, lähtötilannehan oli 82 cm... Minulla on kehonkoostumusmittari vaa'assa, mutta en muista miten se toimii... joten niitä lukemia ei ole saatavilla. Pitää perehtyä käyttöohjeisiin ja ottaa lukemat ylös, lähinnä kiinnostaisi tietää rasvaprosentti. Haluaisin laihtua vielä ehkä n.2-3 kiloa, mutta ongelma on siinä että mulla menee posket kuopalle jo nyt ja se on ärsyttävän näköistä.

Tänään oli lepopäivä liikunnasta. Koiran kanssa tehtiin vain normaalia pidempi iltalenkki. Oli ihana ulkoilusää, pari astetta pakkasta