-200g. edelleen suunta alaspäin, toivottavasti jatkuu samana. Olen miettinyt miten saisi kasvot näyttämään leveämmiltä kun minua häiritsee kuopalla olevat posket. Kai sitä voisi jotenkin meikillä peittää mutta en taida osata. Tänään sain hieman kommenttia siitä että olen ehkä jo liian laiha. voi ei. Se tietenkin näyttä siltä kun posket on niin kapeat. EIhän kukaan näe niitä mun vatsamakkaroita mistä haluaisin eroon, kun sen sijaan posket vaan kapenee ja se näkyy ulospäin. Miten saisin vatsamakkarat siirrettyä poskiin! ?

Tänään oli tarkoitus mennä step-jumpalle, mutta hieman laiskotti lähteä, ja sitten en oikeastaan edes päässytkään lähtemään, eikä se sitten haitannutkaan. Steppijumppa vaihtui kotona viikkosiivoukseksi . Tulihan siinäkin jonkinmoista jumppaa kun mattoja kantelin pihalle ja osan jopa puistelinkin.

Minusta on tullut ihan pepsi maxi -riippuvainen. Ainakin yksi puolen litran pullo menee päivässä. Onkohan se kovin terveellistä? Sitten kun juo sitä niin vatsa on niin täynnä että unohtaa juoda vettä riittävästi. Tänään oli jotenkin turvonnut olotila, toivottavasti huomenna on vähän parempi olo.

1463082_622424607798835_1680905390_n.jpg