-100g. Hitaasti mutta varmasti mennään kohti tavoitetta, hope so.

Heräsin aamulla jo kuudelta, mutta kerkesin salille vasta puoli kahdeksan jälkeen. Mutta ei siellä ollut vielä ketään, puoli tuntia sain yksin touhuilla siellä ennen kuin muita tuli. Kyllä taas hiki virtasi kun lisäilin hieman painoja. Lisäksi olen ottanut ohjelmaan yhden ylimääräisen pakaralihasliikkeen. se löytyy täältä ja on todella mahtava ja tehokas liike: http://joni.optimalperformance.fi/jalka-pakara-pohje-reisi-pylly-treeni-ilmainen-ohjelma-video/

Eli liike on se jossa on hartiat penkillä, jalat koukussa lattialla, tanko painoineen lantiolla ja siitä sitten peppua ylös ja alas. Mulla oli 10kg tanko +5 kg painot tangossa ja tein 20 toistoa, kahdella kierroksella. Alkoi kyllä jo polttelemaan pakaroissa. Tuo liikehän on myös  treeni kakkosessakin mutta siinä ollaan kokonaan lattialla, ei hartiat penkillä. Lisäksi teen punnerrusten jälkeen hooverin, 1-1,5 minuuttia.

Kun tulin salilta puoli kymmenen maissa söin lounaan, niin muut kotona söivät samaan aikaan aamupalaansa. Oli pakko ottaa pikku päikkärit jo puolen päivän jälkeen ja iltapäivällä kävin vielä 8 km hiihtolenkin. Aivan mahtava oli hiihtää kun syke pysyi niin alhaalla, keskisyke oli vain 145 ja keskinopeus oli 10,6 km tunnissa.

Illalla tein pitsaa. En viitsinyt alkaa itselleni tekemään mitään muuta ruokaa, joten minäkin söin sitä. Teki oikeasti mielikin pitsaa. Minä tiedän, ei olisi pitäntyt ja aamulla taas odottaa vaa'an kosto. Minun pizzapalassa oli kylläkin vain tonnikalaa, sipulia,tomaattia ja paprikaa, päällä polar 5- juustoa. Luulisi, että ei se ole kovin vaarallista tai lihottavaa, mutta on se kuitenkin. Oli aika pitkä väli lounaan ja illallisen välissä, ja pakko syödä päivällä yksi proteiinipatukka, muuten olisin kyllä kuollut nälkään.

166012_511462895569077_642457649_n.jpg