Tämä ensimmäinen päivä ei mennyt ihan ohjeiden mukaan kun oltiin perheen kanssa reissussa, mutta hieman soveltaen. Puntarilla en käynyt, koska en ollut kotosalla, hotelliaamiainen oli melkein ohjeiden mukainen, puuroa ja raejuustoa. Olis kyllä tehnyt mieli syödä sämpylää, nakkeja ja pekonia ja kaikkia ihania herkkuja mutta pystyin vastustamaan niitä. Aamujumppa jäi tekemättä kun kävin koiran kanssa heti kuudelta lenkillä ja menin sitten suihkuun enkä viitsinyt sitten enää alkaa jumppaamaan. Aloitan aamujumpat huomenna.

Lounas Hesessä, söin kanasalaatin ja kuolasin kun muut söi ranskiksia ja hampparia.

Kotiuduttiin reissusta illaksi ja kerkesin kuitenkin lenkille. Pääsin heti tuoreeltaan testaamaan uusia lenkkareita jotka tarttuivat kaupunkireissulta mukaan. Olen kaksi kesää juossut asicsilla ja en ole ollut täysin tyytyväinen niihin ja nyt päätin kokeilla jotain muuta merkkiä. Myyjän suosituksesta ostin Brooksit ja ne tuntuivat heti tosi hyviltä jalassa.

Oli taas tosi vaikea juosta niin että syke olisi pysynyt alle 135. Ja taas piti aina välillä kävellä, mutta sain minä tunnin kulutettua tien päällä ja keskisyke oli lopulta 131. Heti kun juoksi vastatuuleen niin huomasi että syke nousee paljon herkemmin ja olikin kyllä aika kova tuuli.

Uusi shekkeri, tossut ja juoksupipo :)

1652f3bcbe8911e3a3810002c9df67bc_8.jpg