Oli kyllä hitonmoisen kylmä keli juosta tänään. Mennessä oli myötätuuli mutta kun takas käännyin niin sai juosta oikein tosissaan että pääsi eteenpäin. Ja kaike lisäksi välillä satoi räntää ja rakeita. Hyi! Mutta sykkeet pysyi tänään tosi alhaisena, keskivauhti oli nyt 8,2 km tunnissa ja syke pysyi hyvin kurissa, ei ihan koko aikaa alle 135, mutta lähellä sitä. Jospa se juoksukunto sieltä pikkuhiljaa alkaa löytymään kun jaksaa tahkota hitaasti mutta varmasti. Kilometrejä kertyi 7, en vaan kyennyt juoksemaan pitempään siinä kelissä. Alkulämmittelyineen ja loppuverkkoineen aikaa meni 1:11 min.

Jalka oli vieläkin kipeä, mutta ei se juoksemista haittaa, se on enemmänkin kipeä sitten juoksun jälkeen. Annoin sille kylmähoitoa saunassa. Tämä on nyt neljäs juoksukesä minulle ja ei yhtenäkään kesänä ole ollut sellaista tasaista ja tervettä menoa, vaan aina on joku paikka kipeänä. Onkohan tässä mitään järkeä? Nyt kun kelit lämpenee, toivottavasti, niin ajattelin yhden pitkän lenkin viikossa vetää rullaluistimilla, siitä mulla ei koskaan mene mikään paikka kipeäksi.

Tänään on ollut koko ajan nälkä. Syönyt olen ihan ohjeiden mukaan, vain hieman enemmän hedelmiä ja vähemmän kasviksia kuin ohjeissa.

0fb779e01b5711e3af5922000aeb0fcc_6.jpg