Lepopäiväksi meni tämä päivä. En kerennyt mihinkään lenkillekään kun olin puoli kasiin asti vanhempainillassa. No toisaalta hyvä, kun jalka alkaa tuntumaan jo paremmalta. Jospa huomenna uskaltaisi pikku lenkille. Tällä viikolla täytyy kyllä lyhentää reilusti noita ohjelman mukaisia lenkkejä ja ottaa varovasti.

Paino oli nyt viimeisen viikon aikana noussut puoli kiloa. Se ei tunnu oikein kivalta, kun juurikin tuo puoli kiloa viikossa olisi se määrä mitä olis tarkotus hilata sitä painoa alaspäin.

Viime viikon treeniyhteenveto: Salilla kerran, n. tunnin verran. 3 juoksulenkkiä, yht. 25 km. n. 3,5 tuntia yht. Kaksi lepopäivää ja yhtenä päivänä oli puuntekotalkoot, joka vastasi minun mielestäni ihan hyvin yhtä salitreeniä, mikä nyt sitten sen takia jäikin tekemättä. Syömiset melkein ohjeiden mukaiset... Aamu-ja iltapalat menee kyllä täysin ohjeiden mukaan, mutta muut syömiset välillä menee hiukan soveltaen, vaikkakin pääsääntöiseti ohjeiden mukaan. Minä luulen että tuo painon nousu on jotenkin tilapäinen ja palautuu tällä viikolla takaisin.

380352_444362085612492_1514727460_n.jpg