Aamulla käydessäni puntarilla tuli todettua se mitä eilen jo aavistelinkin että painon nousu oli jokin tilapäinen juttu. Tänä aamuna nimittäin paino oli 700 g vähemmän kuin eilen. Näyttäisi siltä että paino on nyt jumittanut n. 61.6-62 kiloon ja 61 kilon alittaminen olisi siis seuraava todellinen tavoite sillä rintamalla.

Tänään ei huvittanut lähteä lenkille, kun talvi tuli takaisin ja oli kylmää ja märkää. Salille olin ajatellut lähteä mutta kun ystävä soitteli ja kertoi että bodypumptunnille voisi tulla ilman ilmoittautumista niin päätinkin mennä sitä kokeilemaan. En ole aiemmin siellä käynytkään. Se oli kyllä ihan kunnollista treeniä, painojen kanssa olin hieman hukassa ja välillä latasin liikaa tankoon ja välillä tuntui että on liian vähän. Minä kyllä tykkäsin ja siellä voisi silloin tällöin alkaa käymäänkin.

Jalka tuntuu jo tosi hyvältä, ei ole enää sellaista jatkuvaa jomotusta. Lenkille tekis jo mieli. Huomenna ei taida keretä kun töiden jälkeen olisi tiedossa yhdet synttäribileet ja kai sitä vappuakin tulee samalla juhlittua. Eli jos huomenna en enää lähde juoksemaan niin tälle kuulle kertyi juoksukilometrejä 73,1 km. Ihan ok, kun ajattelee että aloitin juoksukauden vasta tän kuun alussa. Viime vuonna aloitin juoksukauden 11.4 ja huhtikuun kilometrit oli yhteensä 37 km, eli hyvässä vauhdissa olen nyt siihin nähden.

546161_348446035204098_461889343_n.jpg