+100g , no eipä haittaa. Mutta kun katsoo taaksepäin tätä kuuden viikon superdieetti -extraa niin huomaan että paino ei juurikaan ole tippunut. Tähän päivään mennessä extran aloituspäivästä on tippunut vain1,6 kiloa, siis tosiaan kuudessa viikossa vain noin vähän. Minä epäilen että tuo salitreeni on sen verran kova ja tehokas että kyllä siinä lihasta on tullut läskin tilalle sen verran että paino ei ole pudonnut. En ole varma, mutta haluan uskoa niin. Vatsamakkarat on kyllä vielä sinnikkäästi olemassa.

Tänään Fitfarm julkaisi endurancen treeniohjelmat ja ruokavalion. Olen innokkaasti opiskellut ohjelmaa ja ruokavaliota. Ruokavalio näyttää olevan aika lailla samanlainen kuin extrassa, jonkin verran on lisätty esim. hedelmiä sekä hiilareita myös toiselle aterialle. Treenejä näyttää olevan pro-ohjelmassa kuutena päivänä viikossa, sopii minulle. kunhan vaan kunto ja kroppa kestävät. Salitreeniohjelma ei näytä kauhean vaativalta tai muutenkan raskaalta. Varmaan teen vielä extran salitreeniä kun olen niin tykästynyt siihen juuri sen vuoksi kun se vetää kyllä kaikki tehot irti ja vie voimat.

Maltoin tänään levätä, koiran kanssa vaan käytiin pikku kävelyllä. Vasemmassa jalassa vielä hieman kipua, mutta se on vanha vaiva jo viime kesän juoksuista. En tiedä mitä sille pitäisi tehdä, varmaan venyttelyä pitäisi.

60755_447425475306153_602555084_n.jpg