Eilen jäi kirjoittamatta tänne kun olin työreissulla ja kotiuduttuani unohdin koko blogin. Eli lepopäiväksi meni eilinen.

Tänään olikin sitten aamulla virtaa ja olin kahden vaiheilla että lähdenkö salille vai lenkille ja lähdin kuitenkin lenkille, vaikka jalka olikin eri mieltä. Ei muuta kuin kompressiosäärystimet jalkoihin ja menoksi. Ohjelmaan oli merkitty aika lailla pitkä lenkki, 2 h 45 min ja tiesin kyllä jo lähtiessä että en tule niin pitkää juoksemaan.

No parituntinen kuitenkin meni mukavasti alku ja loppulämmittelyineen ja juoksua siitä ajasta oli n.1 h 40 min. Yllättävän hyvältä tuntui juosta. Kävinkin hiekkatiellä tällä kertaa ja sekin varmaan vaikutti asiaan ettei ollut kova asfaltti alla. Syke pysyi tosi hyvin alhaalla ja jossain vaiheessa se oli jopa alle 120, mikä on kyllä aika epänormaalia kun juoksemalla etenee, siis minulle ainakin.. Keskivauhti 7,9 km / ja keskisyke oli 130 ( max 160 ) Yllättävän korkealle nousi tuo maksimi. Juoksuosuuksilla piti kahteen otteeseen juosta 15 minuutin aika hieman kovemmin ja siinä se tais päästä nousemaan. Matkaa tuli yht. 13 km. Vaikka jalka on ollut kipeä niin juostessa se ei onneksi haittaa. Levosssa tuntuu sellaista jomotusta...

Illalla kävin ystävien kanssa ravintolassa syömässä, enkä valinnut ruokalistalta kanaa ja kasviksia vaan kunnon possupihvin metsäsienikastikkeella ja paistetuilla perunoilla ja söin hyvällä ruokahalulla kaiken. Jätin kuitenkin iltapalan väliin.

Tänään tuli tehtyä pihalla polttopuita ja siinä sai kädetkin hyvää treeniä kun halkoja nakkelin kuivaushäkkiin. Huomiseksi näytti sadetta ,joten aamusali odottaa.

4546bbd2eb5211e2a0bf22000aa80261_6.jpg