Tänään oli pohkeet ja vatsalihakset kipeinä eilisestä treenistä. Mukava tunne kun lihakset on treenistä kipeät, varsinkin kun tietää että se parin päivän päästä on poissa, eikä se kipu kiusaa viikkotolkulla.

Salilla oli tänään yläkropan vuoro. Aika paljon liikkeitä on käsille ja punttia nousi. (penkkipunnerrusta, pystypunnerrusta, hauiskääntöä, altaljaa ym.  ) Viimeisiä toistoja piti tehdä hampaat irvessä kun ei meinannut enää jaksaa. Osassa liikkeistä piti painoja pudottaa välillä kun ei vaan jaksanut. Mutta tosi hyvän tuntuinen treeni. On suorastaan ihme jos huomenna ei tunnu käsilihaksissa mitään. Tai sitten ne vaan on jo niin vahvat... hih.

Tällä viikolla ei siis vielä yhtään juoksukilometriä ja nyt mennään jo keskiviikossa. Se on huolestuttavaa, mutta onhan tässä vielä viikkoa jäljelläkin. Salitreenit olis tämän viikon osalta hanskassa.

Huomenna taas työreissuun lähtö ja tällä kertaa täytyy olla yötäkin. Illalla on sitten hyvin aikaa käydä pitkällä lenkillä, toivottavasti sää sallii sen.

aec475a8e63a11e28f8522000a1fb838_6.jpg