Kuudes Endurance-valmennus viikko pyörähti käyntiin. Fiilikset on hyvät ja on sellainen tunne että voisi juosta enemmänkin ja pidempiä lenkkejä.

Eilen kävin 8,5 km lenkin ja vauhti oli 8km /h, keskisyke 136. Juoksun alkulämmittelyn hoidin siten että otin koiran ja kävin sen kanssa ensin pikku lenkin, ja sitten lähdin omalle lenkille. Onneksi koira tyytyy tuollaisiin pikkulenkkeihin, eihän minun aika muuten riittäisi lenkittää sekä sitä että itseäni tuntitolkulla.

Tänään kävin salilla ja tein alakropan liikkeet. Tuntuu tosi oudolta tehdä vain muutamaa liikettä ja paljon toistoja, mutta kai se on ihan tehokasta. Vatsalihasliike on kyllä paras, sillä saa hyvän poltteen aikaseksi. Huomenna olis lepopäivä, onhan tässä taas neljä perättäistä treenipäivää, joten eiköhän ole aikakin.

Eilen illalla muuten iski kauhea popcorninhimo ja kun sattui olemaan jyviä kaapissa niin poksauttelin itselleni kattilallisen popcorneja iltapalaksi ja söin kaikki. aah. no ei ihme ettei painokaan ole laskusuunnassa...

10245906_668710753191897_627971635_n.jpg