Huilasin treeneistä keskiviikon ja torstain ja oikeastaan syömisetkin meni samalla vähän överiksi. Tuli mässäiltyä pullaa, kakkua ja popcorneja ym. Tuommoinen kahden päivän "putki" ilman treeniä alkoi jo ahistamaan ja tunsin kuinka torstai-iltana kiukku sai minussa jo yliotteen.

Perjantai-iltana oli pakko käydä lenkillä, muuten olis jo pääkoppa haljennut. Koska aikaa ei ollut kovin paljoa, päätin käydä nopean ja tehokkaan lenkin. Vajaa puoli tuntia meni, vauhdilla 10,1 km/h ja 4,5 km. Keskisyke 159. Yllättävän alhaisena pysyi tuo syke vaikka lujaa meninkin.

Tänään menin sitten ihan ohjeen mukaan ja heti aamulla pyöräilin salille tekemään yläkropan treenin ja se tuntui tosi hyvältä. Iltapäivällä kävin pitkän lenkin 9 km ja siihen sisältyi vetotreenit. Sykkeet 168 max ja 147 keskisyke, vauhti 8,8 km/h. Mukava tehdä välillä noita vetoja eikä vaan mennä tasaisesti samaa vauhtia, tulee vähän vaihtelua lenkkiin ja aika menee nopsaa. Oli kyllä aika rankka treenipäivä, mutta oli sen arvoistakin.

Niin, ja mikä parasta, tänä aamuna paino oli 60,8 kg! Ensimmäinen kerta kun 61kg alittui. Tavoite on enää 900 gramman päässä. Ja nyt tuntuu jo siltä että ei enää hävettäisi pukea bikineitä päälle juuri kun kesäkin alkaa tulla tänne pohjoiseenkin. Olen niin iloinen siitä että oma kroppa alkaa näyttää pikkuhiljaa siltä ,että siihen voi olla tyytyväinen. Outo tunne,ihana sellainen.

a5370084b4a011e396201228ce4a3274_8.jpg