Eilen oli salipäivä ja alakroppatreeni. Meni hyvin ja jalkaprässissä paino alkaa lähestymään jo sataa kiloa. Ehkä sekin jo menisi, olen vaan hieman varovainen lisäämään painoja, pelottaa että ei sitten jaksakaan. Huomaan että salilla on tiettyinä iltoina tiettyyn samaan aikaan aika lailla sama porukka ja ne alkaa jo tuntumaan tutuilta. enää ei mitenkään tunnu oudolta lähteä salille, vaikka tietää että siellä on muutakin porukkaa. sekaan vaan.

Tänään sitten oli hyvä juoksukeli, aika lämmin jo, mutta en uskaltanut juosta vielä pelkkä t-paita päällä. Hikeä pukkasi, kun lämpömittari oli lähemmäs 20 astetta. Tunnin lenkki sisälsi 6x1 minuutin intervallit 4 min palautuksilla. Juoksin ne noin 10-10,5 km/h -vauhdilla. Sehän on se minun tavoitevauhtini sitten puolikkaalla. Nuo minuutin intervallit menee kyllä tosi nopeaa ja syke ei kerkeä nousta edes taivaisiin. Huomenna tulee pakollinen lepopäivä ,kun työhommissa menee ainakin kuuteen saakka ja sitten  loppuilta meneekin jääkiekkoa katellessa.

Kokeilin tänään huvikseni bikineitä ja kroppa ei näyttänyt vielä yhtään siltä että se olisi bikinikunnossa. yäk. Tehoja lisää siis. Ajatella, vaikka 9 kiloa on lähtenyt painosta pois. Miltähän olisin näyttänyt bikineissä silloin joulun jälkeen, en halua edes tietää....

10246063_865449710137926_1363998864_n.jpg