Siinäpä se, otsikossa kaikki mitä nyt kolmen päivän aikana on tapahtunut. En ole jaksanut kirjoittaakaan kun meni nuo kaksi päivää ilman minkäänlaista liikunnallista suoritusta. Torstai meni sen vuoksi mönkään että töissä piti notkua puoli seitsemään saakka ja perjantai-iltana ei muuten vaan kerennyt muuta kuin koiran kanssa heittää pikku lenkin.

Tänä aamuna salitreenissä oli yläkropan vuoro ja nyt tuntui että käsissä oli enemmän voimaa kun viimeksi. Ainoastaan hauiskäännöt meni siten että viimeiset käännöt piti tehdä hampaat irvessä. Painoa tangossa on vain 2,5 kg ja tanko painaa 10 kiloa. Ei ole siis vielä haiuiksissa kovinkaan paljon voimaa, mutta kyllä ne jo alkaa erottumaan, pikkuhiljaa.

Päivällä sitten oli juoksun aika. Pikku tihkusateessa ja kymmenen asteen lämmössä oli oikein happirikas ja hyvä ilma juosta. 2*45 min juoksu, ja siihen sisältyi 2*15 min kovemmat vetopätkät. 13,2 km tuli matkaa. Hyvä juoksu, tuntui että olis mennyt vielä kolmaskin 45 minuuttinen, mutta ehkäpä huomenna, jos vain on enää yhtään virtaan tämän päivän rääkin jälkeen.

Hyvä fiilis tämän päivän jälkeen. Söin tänään kokonaisen pizzan sen kunniaksi ja hörppäsin kyytipojaksi oluen samalla kun katsoin lätkämatsia. hmm. ei ehkä ihan ruokavalion mukaista mutta menköön... ja pari pullaa tuli vedettyä kahvin kanssa sen lisäksi. Paino on kurissa, 61,0 näytti tänä aamuna. Huomenna voi olla hieman nousua, voi ei. mutta arkena paluu ruotuun taas.

927269_230612833798183_922681035_n.jpg