Tänään oli mitä parhain juoksukeli, puolipilvinen ja reilu 10 lämmintä. Lähdin heti aamulla pitkälle lenkille ja suunittelin sen niin että suurimman osan matkaa juoksen pehmeällä alustalla, jotta jalat eivät rasitu liikaa. Pururadalla juoksin n. 8 km ja loput hiekkatiellä. Matkaa kertyi 15,85 km. Tuo luku on siksi noin epämääräinen kun loppumatkasta iski kauhea vesisade ja ilma kylmeni monella asteella ja minun näpit oli ihan jäässä. Olisin juossut pidempään, ainakin 16 kilometriä täyteen jos vain sää olisi sallinut. Oli jo ihan läpimärkä kodin kohdalla niin en viitsinyt jatkaa matkaa.

Aikaa meni 1:53 ja keskivauhdiksi tuli 8,4 km /h. Aika hissukseen menin, mutta vauhtia hidastivat pururadan mäet ja niitä on aika paljon. Niin ja kyllähän ne mäet nostavat hieman sykettäkin. Keskisyke oli 146 ja maksimi 166. Ihan hyvät sykkeet. Jos olisin mennyt tasaisella niin keskisyke tuolla vauhdilla olisi varmaan ollut alle 140.

Oli hyvä fiilis juoksun jälkeen. Jalkapohjissa tuntui kipua, mutta eipä se varsinaisesti haitannut. Kai siihen on jo niin tottunut. Teipit tuntuu jonkin verran helpottavan.

Minun vivofit -rannekkeen mukaan tänäänä kertyi askelia yhteensä 28294, aika paljon.

Niin, ja paino oli tänä aamuna taas 61,8kg. Eilen tuli syötyä irtokarkkeja ja popcorneja kun vietettiin tyttären kanssa elokuvailtaa.

nike-running-poster.jpg