Eilen oli tarkoitus käydä salilla tekemässä yläkroppatreeni, mutta minun avainlätkä ei toiminut enkä päässyt sisään. Siinä ovella kävi samaan aikaan joku muukin eikä silläkään pelannut. Tais olla koko lukko rikki, ei siinä pihassakaan ollut yhtään autoa. Kyllä harmitti tosi paljon, muutamia kirosanoja tuli viljeltyä mielessäni. Kotona olis ollut kyllä käsipuntit, mutta ne on liian kevyet, nelikiloiset. Kävin sitten pikku juoksulenkin, 5 km ja juoksin aika reippaasti, 9,1 km/h. Illalla kävin vielä 10 km rullaluistelulenkin. Hirveä vastatuuli oli takasin tullessa ja oli melkoisen tuskaista luistelua.

Tänään oli testijuoksu kakkonen, eli 15 min juoksu, puolimaratonin tavoiteaikaan 10,5 km/h. Maksimisyke oli 166 ja keskisyke 160. Viimeksi keskisyke oli 162 eli kehitystä on tapahtunut. En tiedä onko tuo kovinkaan hyvä kehitys kun noin pieni on tuo ero, mutta pääasia kuitenkin että on laskenut. Toiveissa on että viimeisessä testijuoksussa menisi alle 160.

Siis olis tosi mahtavaa jos pystyisi juoksemaan puolikkaan tuollaisella sykkeellä, silloinhan ei menisi edes hapoille, kun anaerobinen raja on jossain 163 tienoilla. Viime syyskussa kun juoksin puolikkaan niin keskisyke oli varmaan lähemmäs 170 ellei ylikin. En ole laittanut sitä treenivihkooni ylös, harmi.

Tämä viikko meni aika kevyesti, mutta hyvä niin. Huomenna alkaa viimeinen neljän viikon jakso ja siihen on hyvä lähteä kun on kevyempi viikko alla. Jalkapohjissa on tuntunut viime aikoina kipua, muttei kovin pahaa. Venyttely ja pallohieronta auttavat.

Viikon saldo: Juoksukertoja 4. yht. 27,3 km. Kokonaisjuoksusaldo tähän mennessä 206,7 km. Lisäksi yksi salitreeni ja yksi 10 km rullaluistelu.

3942969eb24411e396201228ce4a3274_8.jpg