No niin, koko viikko vierähti enkä ole saanut aikaseksi käydä täällä raportoimassa tuloksista. Viikko oli kesäisen lämmin ja jotenkin oli niin paljon kaikkea tekemistä ettei enää jaksanut illalla istahtaa koneelle.

Maanantai : Juoksukoulutreenit. Tehtiin tekniikka-ja lihaskuntoharjoituksia. Oli tosi hyvät treenit. Aina on hyvä muistuttaa itseä tuosta oikeasta tekniikasta. Simppeli ohje: paketti kasassa. Sen minä aina muistan. Menin treeneihin juoksemalla ja siitä tulikin sitten parin tunnin sessio ja juoksukilometrejä kertyi kaikkiaan 6,5 km.

Tiistai: oli tosi lämmin päivä, suorastaan helteinen. Meni ihan terassilla makoiluksi.

Keskiviikko. Näytti siltä että helle jatkuu. Herätys kuudelta ja vajaan puolen tunnin aamulenkki, 4,3 km. Olipa mukava kokemus, ja töihinkin kerkesin tosi hyvin. Aamukuudelta oli jo 15 lämmintä.

Torstai: Lyhyt iltalenkki 5 km ihan reippaalla tahdilla. 8,9 km/h.

Perjanatai. Lepopäivä ja meni hieman viihteen puolelle, kun pidettiin meillä grillibileet.

Lauantai: Aamulla pitkästä aikaa kuntosali ja yläkropan treeni. Tuntui siltä että lihakset olisivat surkastuneet, kun viime viikolla jäi välistä. Illalla vielä pieni saunalenkki 5 km.

Sunnuntai:  Pitkä lenkki, 13 km. Rauhallinen tahti, 8,3 km /h. Hyvin pysyi syke n 135 :ssä. Olen huomannut että nykyään pystyn juoksemaan tuolla sykkeellä n. 8,2-8,5 km/h. Silloin kun aloitin endurancen ja piti pitää syke 135 :ssä niin ei yhtään kestänyt mennä vauhti yli 8km/h kun syke nousi jo 140:een. Mahtava huomata miten kehitystä tulee.

Jalkapohjissa on lenkkien jälkeen tuntunut sitä normaalia kipuilua. Helpottaa kun venyttää ja hieroo pallolla.

Tämän viikon saldo: Juoksukilometrit 33,8km ja yksi salitreeni. Alakroppatreeni jäi sitten tältä viikolta tekemättä kun en keskiviikkona muistanut lähteä salille...

Juoksutreenit ei menneet ihan ohjeiden mukaisesti. Ei oikein huvittanut helteeseen lähteä työpäivän päätteeksi vetämään puolentoista tunnin lenkkiä. Jospa ensi viikolla sitten yrittäis tsempata.

Syömiset on menneet myös vähän miten sattuu. Aamu -ja iltapalat menee ohjeiden mukaan mutta kaikki siinä välissä on hieman omaa soveltamista. Paino tänä aamuna 61,3 kg. Hieman näyttäisi olevan noususuunnassa tuo paino. Pitää kai ottaa itseä niskasta kiinni, jos meinaa että sais sen jonain päivänä alle 60kg.

916461_1441103516129629_1902112305_n.jpg