Harmittaa kun en ole viitsinyt käydä täällä kirjoittelemassa päivittäin. Nyt pitää ryhdistäytyä.

Viime viikon treenit : MA lepo, TI10 km juoksu kevyt, KE juoksukoulussa vetotreenit, TO lepo, PE kuntosali ( =juhannusaatto ! ), LA Juoksu 11,5 km, sis. vedot 4+4 min, SU kuntosali ja juoksu 8km, reipas. Olin kyllä aika puhki viime viikon jälkeen. Sunnuntai-iltana nukahdin sohvalle ennen yhdeksää..

Keskiviikon vetotreenit juoksukoulussaa veti reidet kipeiksi ja vielä sunnuntaina tuntui reisissä kun hölkkäilin pururadan ylämäkeä. Jalkapohjat ovat välillä olleet tosi kipeinä. Päivän lepo auttaa siihen.

Juoksukilometrejä  viime viikolla tuli 34 ja yhteensä niitä on 297,5 km. Tänään meni 300 km rikki.

Eilen lepäilin ja palauduin, venyttelin ja annoin kylmähoitoa jaloille. Tänään sitten kävin vetämässä tehokkaan vitosen lenkin ja juoksin sen aikaan 28:28. Ja mikä parasta, juoksu tuntui tosi kevyeltä, vaikka syke huiteli yli 160:ssa.

Tämä viikko on siis endurance -valmennuksen viimeinen viikko. Minä valmistaudun tulevan lauantain puolimaratonille hieman eri tavalla kuin ohjeissa. Huomenna vielä reipas lyhyt lenkki ja to-pe lepoa ja tankkailua. Olen valmis koitokseen.

Paino ei ole laskenut, koska olen sortunut herkuttelemaan.... Tällä viikolla ei voi tuijottaa vaakaa kun pitää tankata hiilareita.

12291d6d7a2dd7a149d22c1e2e2891bd.jpg