No niin, In shape -valmennuksen puoliväli on saavutettu ja viisi kovaa viikkoa on vielä edessä. On tää kyllä ihan hemmetin vaikeaa ja työlästä touhua, nimittäin pudottaa painoa ja kasvattaa lihasta samaan aikaan. Välillä tämä tuntuu ihan tähtitieteeltä. Nyt todella itsekin vasta arvostan fitness - urheilijoita joilla on lähes täydelleinen kroppa. Kyllä sen eteen on työtä saanut tehdä. Minusta on alkanut tuntumaan että se on lajina  ihan aliarvostettua. Sellainen joka ei käy salilla treenaamassa ei varmasti ymmärrä, että semmonen kroppa ei tule ihan itsestään. Mulla on hauis alkanut vasta jotenkuten erottumaan kun sitä jännittää... mutta kiva sekin on että se jo erottuu.

Eilen ja tänään kävin aamulla salilla ja tei extra - treenin 1 ja 3. osat. Minä tykkäsin tosi paljon tuosta extra- setistä. Ajattelin tehdä sitä jatkossa niinä viikkoina kun en kerkeä salille kun kolmesti viikossa. Ens viikolla luultavasti myös kun en kerkeä perjantaina salille. Se on tuntunut kyllä tosi tehokkaalta . Eilisestä treenistä oli tänään yläselkä ja pohkeet kipeinä ja tämän päiväsestä takareidet on tulessa. Mahtavaa! Eipä ihme kun ohjeissa sanotaan että noiden treenien välissä pitäisi olla yksi lepopäivä, ei siis saisi tehdä peräkkäisinä päivinä. Kokeilin salilla vetää leukoja ja jaksoin peräti yhden kokonaisen ja toinen jäi puolitiehen. Ajattelin jatkossa joka kerta salilla kokeilla sitä leanvetoa, haluan jaksaa vetää ainakin viisi leukaa jonain päivänä.

Tänään olen sortunut syömään herkkuja ja se vähän ärsyttää itseä. En syönyt laskiaispullaa vaikka laskiaissunnuntai onkin, vaan täytekakkua 2 palaa.  Vietimme tänään tyttären synttäreitä ja pakkohan minun oli kakkuja maistaa. Muutaman sipsin ja popparinkin söin. Oli vähä huono omatunto. No, ei muuta kun huomenna taas tiukasti ruotuun ja ens viikonloppunahan on taas tankkauspäivä, ihanaa.Olis ehkä ollut järkevää pitää se virallisestikin tänään mutt en minä halunnut vielä. Huomenna aamulla puolivälipunnitus ja kehon koostumusmittaus, jännityksellä odotan. Nyt kyllä tuntuu hieman paksulta olo kun on kakkua mahassa. paino tänä aamuna 61,7 kg, vähän on tullu takapakkia.. 

imagesKSTVL6J6.jpg