Viiden päivän treeniputki takana ja tämän päiväinen lepopäivä tuli taas todella tarpeeseen. Eilisen salitreenin jälkeenolin taas niin väsynyt että nukahdin sohvalle ennen yhdeksää. Mulle on käynyt monena keskiviikkona samalla tavalla. Kyllä minä aika kovaa treenaan salilla, joten ei ihme että puhti on pois, mutta ajattelen kyllä että sen pitäisi jo helpottaa kun niin monta viikkoa tässä on jo samaa ohjelmaa menty.

Paino on nyt taas alle 62 kg ja se tuntuu hyvältä. Hitaasti mutta varmasti alaspäin. Voisi se kyllä nopeamminkin tippua.ei haittaisi yhtään jos jonain aamuna olisi -1.5 kg. Ei paljoakaan tarvi syödä että sen saa päivässä tulemaan plussana, mutta varmaan pitäisi olla päivä syömättä mitään että se tippuisi. Pitäisiköhän joskus kokeilla?  Nämä ajatukset tulee siitä, kun vieläkin harmittaa se lauantainen tankkauspäiväimages-1.jpg

ja sen ansiosta tullut 1.5kg. Välillä tuntuu että voisi luovuttaa mutta enhän minä mikään luuseri ole. Mutta ei haittaa yhtään kun tämä in shape loppuu ja voin aloitella juoksukautta pikku hiljaa.