Perjantaina oli taas sellainen tunne etten olisi millään jaksanut lähteä salille. Töissä oli aika rankka viikko ja perjantainakin meni puoli tuntia ylitöiksi. Onneksi kuitenkin lähdin, taas se fiilis oli niin mahtava kun oli rääkännyt kroppaa ja kävelin kotiin pikupakkasessa.

Lauantai olikin se odotettu tankkauspäivä. En ihan täydellisesti noudattanut ohjetta mutta sinne päin ja näin se meni: Aamupalaksi söin jättiannoksen puuroa vadelmahillon kera. Sen jälkeen salille. ( tankkauspäivänä ei olisi saanut treenata, luin sen ohjeista vasta tänään ) Salin jälkeen palkkari ja banaani. Lounaaksi iso annos pastaa ja dolmiokastiketta+puolikas patonki. Ai kun se patonki maistuikin hyvälle. Välipalaksi banaani ja purkki tomaattimurskaa. Päivällinen syötiin mieheni kanssa ravintolassa ja siitä onkin pitkä aika kun viimeksi oltiin käyty, ei edes muistettu koska. Söin metsästäjänleivän ja lisukkeeksi tilasin vielä paistettuja pottuja. Aah, olin taivaassa. Jälkiruuan säästin sitten kotiin. Söin euron edestä irtokarkkeja, melkein kokonaisen minisipsipussin, kourallisen erilaisia pähkinöitä, yhden pienen fazerin suklaapatukan. Näistä tulikin sitten jotenki huono olo, eikä yhtään enempää olis herkkuja tehny mieli. Nuo herkut eivät todellakaan olleet annetuissa ohjeissa, mutta henkisesti teki hyvää saada vähän mättöä, ja nyt voi hyvillä mielin olla taas ilman niitä. Pidin pienen tauon noiden jälkeen ja myöhemmin söin vielä vaniliajäätelöä, vadelmahilloa ja suklaakastiketta. Kyllä huomasi että kroppa oli hieman ihmeissään kaikista noista ja vatsassa tuntui oudolta. In aShapen fb-ryhmän sivuilta löytyi tällainen artikkeli tankkauspäivästä ja se oli kyllä hyvä juttu. 

http://www.haataja.eu/2014/06/02/poikkeuspaiva

Ja vielä toinen samaan asiaan liittyvä kirjoitus

http://www.haataja.eu/2014/05/18/herkkupaiva

Tuon luettua jotenkin paremmin ymmärtää mikä merkitys tankkauspäivällä loppupeleissä on. Ja nyt ei kauheasti harmita sekään että eilisestä aamusta tähän aamuun paino oli noussut 600grammaa. Sen pitäisi johtua siis enimmäkseen lihasten sitomasta nesteestä tankkauksen yhteydessä ja painon pitäisii laskea muutaman tulevan päivän aikana, edellyttäen tietenkin että paluuta dieettiruokavalion, eli hiilarit vähiin ja proteiinia tilalle. Mun paino eilen aamulla oli jo tasan 63 kiloa, eli pian pääsen uudelle lukemalle. Huomasin eilen että jenkkakahvat vyötäröllä ovat pienentyneet. 

No niin, nyt on siis sunnuntaiaamu, puurot syötynä ja alan valmistautumaan taas salille lähtöön. Ulkona taas pakkasta 22 astetta joten hiihto saa taas tänään unohtua. Teen aerobisen treenin sitten juoksumatolla.

imagesUC3T8CEM.jpg