Minä tunnen itseni vieläkin pullukaksi, vaikka välillä peilikuvaa katsoessani myhäilen tyytyväisyyttä. Jenkkakahvat vyötäröltä ovat pienentyneet tosi paljon, mutta nyt olen sitten enemmän kiinnittänyt huomiota muihin ongelmakohtiin kuten peppuun ja vatsaan, kun six päkistä ei ole vielä tietoakaan ja peppu on ihan plösö.

Tänään tulin siihen tulokseen että minun olisi varmaan pitänyt osallistua Liten weight loss - ryhmään eikä in shapeen, koska kuitenkin tuo painon pudotus tai siis putoamattomuus on minulle tärkeämpää kun lihasten kasvu. Molemmat on kyllä yllättävän hidasta puuhaa, varsinkin kun yrittää tehdä molempia yhtä aikaa. Olisi ehkä helpompaa ensin keskittyä pudottamaan painoa ja sitten aloittaa vasta ihasten kasvatus. Nopeammin ne lihakset tulis esiin kun ei olisi rasvakerrosta päällä.  3 viikkoa olisi tätä vielä jäljellä, tavoitepaino on kyllä aika lähellä ja uskon että pääsen ainakin siihen alkuperäiseen tavoitteeseen, eli alle 60 kiloon. Mutta totuus on ettei se riitä minulle. Harkitsin että jatkaisin in shapen jälkeen bikini challengella, mutta en tiedä miten sen saisi sovitettua juoksutreeneihin. Ehkä kuitenkin olisi järkevää kaivella viime kevään endurancen ohjeet esiin ja jatkaa niillä. Lihasten kasvatus saa joka tapauksessa jäädä tauolle juoksukauden alkaessa , koska siinä minulla on tavoitteena kehittää juoksunopeutta ja tottakai kestävyyttä, kun kesän tavoitteena on josta 3x puolimaraton ja tavoiteaika alle 2h.

Tällä viikolla paino on pudonnut vain 600g. Eilen aamulla oli jo 1.2 kg pudotusta, mutta tänä aamuna oli yhtäkkiä tullut 600g takaisin ,enkä ymmärrä miten se on mahdollista. No onhan tuo 600g parempi kun ei mitään. Aerobista treeniä en juurikaan tällä viikolla ole tehnyt muuta kuin maanantaisen hiihtolenkin ja salitreenin päätteeksi 10-20 min. juoksumatolla. Nyt on taas 3 päivän salitreeniputki takana ja ihme kylläkin, nyt ei ole mikään paikka kipeänä. Herää kysymys että olenko lusmuillut salilla. Perjantaina nostin jalkaprässin painon eka kertaa 117 kiloon ja se oli hieno tunne kun jaksoin tehdä koko sarjan. 

imagesV2AG0ZNJ.jpg