Ilmoittauduin naisten kymppiin, joka juostaan 23.5 jes. Kiva osallistua näin alkukaudesta tuollaiseen lyhyempään juoksutapahtumaan. Näkee vähän millä tasolla juoksu kulkee. Ajattelin että tähtään tunnin aikaan siellä. Pitää nyt satsata himan enemmän vetotreeneihin.

Tämän viikon treenit:

Ma: lepo

TI: Bodypump

Ke:Aamulenkki 3km

To: juoksu, reipas 9,4 km /h, 6km

Pe: lepo

La: Aamusali +päivälenkki kevyt 8,4 km/h, 6km

Su:Pitkä lenkki kevyt, 8,5 km /h, 12,3 km

Viikon juoksut yht: 27,3 km

Keskiviikkona jäi suunniteltu salitreeni välistä, kun sattui samalle illalle vanhempainilta. Vähän harmitti. Siis pääsin salille vain kerran tällä viikolla, nyyh. Lauantaina kokeilin salilla hyppyjä penkille, eli tasajalkahyppy steppilaudalle, jonka asetin korkeimmalle tasolle. Hyppy lähti kyykystä maasta ja päätyi kyykkyyn penkille x 10. Olipa se rankkaa,  syke nousi 178:n. Bongasin liikkeen fit-lehdestä, jossa oli hyvä opas juoksijalle sopivista lihaskuntoliikkeistä. siinä oli mm. Jalkaprässi, etunojapunnerrukset, alataljasoutu ja lankku. Tuttuja liikkeitä kaikki ja kuuluvat jo minun ohjelmaani muutenkin. 

Oli kyllä lauantain lenkillä raskas askel, aamuinen salitreeni taisi hieman verottaa jaksamista. Mutta ei se mitään, tuli juostua kevyt lenkki. 

Tänään taas pitkä lenkki tuntui tosi pitkältä, tuntui että kilometrit täytyivät tosi hitaasti. Sykemittaristakin loppui patteri kesken lenkin, joten syke oli arvailun varassa, mutta luultavasti keskisyke n. 145. Pitäis nyt varmaan juosta pari n. 16-18 km lenkkiä, jotta kroppa tottuisi ja alle 15 km lenkit ei enää tuntuisi niin pitkiltä. Pitää yrittää ensi viikonloppuna päästä ainakin 15 km:iin. Toivotaan että kelit lämpenee, hanskat on pitäny vielä olla käsissä kun on niin kylmää.

Ihan hyvä viikko. Juoksu maistuu, vaikka vasen akilles taas vihoittelee, mutta se on jo niintuttua ettei haittaa, pitää muistaa venytellä.  Paino tänä aamuna 60,3 kg. viikolla kävin alle 60 kilossa, mutta taas viikonloppuna on tullut syötyä vähän kaikkea, varsinkin leipää. 

running-motivation.jpg