Vihdoinkin tuntuu siltä että juoksuvauhti alkaa pikkuhiljaa löytymään. Tänään ei ollut edes tarkoitus käydä lenkillä, mutta oli pakko käydä pikainen saunalenkki, kun oli niin mukavan lämmin ilma. Eka kertaa oli pelkkä t-paita juoksutakin alla ja vuorettomat trikoot ja hiki virtasi. Juoksin 3km , 11,0 km /h. Keskisyke 165, max 178. Nyt ei tuntunut edes pahalta pitää yllä tuota vauhtia. Olisko jotain kehitystä alkanut tapahtumaan...? Sykkeet kylläkin aika korkealla, enkä kyllä olisi jaksanut kovin pitkään tuolla vauhdilla. Ajattelin ottaa tavoitteeksi juosta 3 km viiteentoista minuuttiin. Nyt meni hieman yli 16 min.

Nyt on 7 päivän treeniputki takana ilman lepopäivää, joten huomenna taidan suosiolla hiukan huilata, ettei mene ylikunnon puolelle. Ihme kyllä ettei mikään paikka ole kipeänä. 

Tiistaina kävin pumpissa, keskiviikkona 4 km reipas aamulenkki ja lisäksi illalla kuntosali. Kuntosalilla olen nyt keskittynyt enimmäkseen pakaratreeniin, kun haluan niihin vähän ryhtiä ja muotoa. Yläkroppa on minusta ihan ok, joten teen tosi vähän yläkropan treeniä. Minulla ei ole nyt mitään ohjelmaa, mutta hyvin se menee ilmankin, kun muistaa jo kaikki tärkeät liikkeet. Nyt on oikein mukava fiilis juoksusta ja kaikesta. 

images-13.jpg