Ensi viikon lauantaina se on taas edessä, 21,1 km . Miten se tulikin taas eteen niin äkkiä? Olisin halunnut valmistautua ja treenata ainakin pari viikkoa vielä, en tunne olevani valmis.

 Tänä aamuna kun kävin aamulenkillä ja yritin pitää kahden tunnin vauhtia yllä, niin todella tajusin kuinka se on kaukainen haave vielä. Se kymppi nyt melkein meni siihen vauhtiin, mutta kun vielä pitäis toinen samanpituinen matka jaksaa sitä vauhtia niin ei kyllä hyvältä näytä. Oli tosi vaikea pitää vauhti tasaisena, väkisin putosi välillä alle 10km/h ja sitten piti taas kiristää tahtia. En tiedä miksi tuntui jalat niin heikoilta tänään vaikka kaksi lepopäivääkin on takana. No, lähden kuitenkin luottavaisena sitä kahden tunnin alitusta yrittämään, jos ei onnistu niin eipä sille mitään voi. Tämän viikon treenit meni näin:

Ma: Juoksu, pitkä, kevyt 9,1 km/h, 14,5 km. aika 1:36

Ti: Juoksu, kevyt, välillä reipasta, 9,3 km/h, 7,5 km ( päivällä kävin hieronnassa, oli mahtavaa )

Ke: Bodypump

To: Juoksu, kevyt + 4 *1 km vedot, vauhti 10,5-11,5 km/h. yht. 8 km

Pe-la lepo ( työreissussa )

Su: Juoksu, reipas 10,3 km /h, 10 km

Viikon juoksut yht. 40 km. Hyvä saldo kuitenkin. Ensi viikko sitten menee tosi vähillä kilometreillä. Aikomuksena tehdä muutama lyhyt vauhdikas lenkki ja sitten pari päivää tankkausta, mutta niistäpä sitten tarkemmin ensi viikolla jonain päivänä.

images-20.jpg