Maanantaina aloitin Fitfarmin uuden valmennuksen, fitbelfien. Tarkoituksena muokata pakaraa parempaan suuntaan. Tarkkaa ruokavaliota ei tässä ohjelmassa ole, joten noudatan suurinpiirtein Liten ohjelmaa, hieman soveltaen.

Paino oli maanantaiaamuna hurjat 64,1 kiloa.Olen ollut järkyttynyt noista lukemista, koska en nyt yhtäkkiä muista koska viimeksi paino olisi ollut yli 64 kg. Keskiviikkoaamuna vaaka näytti jo lukemaa 62,6 mutta tänä aamuna taas 63,5 kg. Ihme jojoilua tuon painon kanssa. No pääsia nyt että on alle 64. Täytyy tunnustaa että en ole kovin tiukkaa linjaa ruokien suhteen nyt viikonloppuna pitänyt. Noin niinkuin suurinpiirten ja sinnepäin olen mennyt.

Mulla oli takareidet jumissa keskiviikkoon saakka, ja se johtui viime lauantaisesta Fitbelfie -treenin pakaratreenistä, jota jo silloin tosiaan innoissani kokeilen. Empä muista koska olisi ollut paikat niin jumissa treenin jälkeen. En päässyt keskiviikkoaamuna edes aamulenkille.

Viikon treenit:

Ma: Kuntosali

Ti: Lepo

Ke: Bodypump

To: Juoksu, reipas 3km ( 10,1 km /h)

Pe: Kuntosali

La: Kuntosali

Su: Aamulenkki kevyt, 8 km (9 km/h ) + hiit -treeni kotona

Juoksu jää nyt väkisinkin vähemmälle, kun kuntosalille pitää keretä kolmesti viikossa. Minä tykkään tosi paljon tuosta ohjelmasta. Kyllä tuntuu mahtava polte pakaroissa treenin jälkeen. Yksi noista kuntosalitreeneistä on yläkroppatreeni ja muut pakarapainotteisia. Olen kyllä tyytyväinen kun lähdin mukaan, vaikka aluksi epäröin.

Tässä muutama kuva hiit-treenistä kotona. Se oli yllättävän rankka. Aluksi en pitänyt kotitreeniajatuksesta ja ajattelin että korvaan sen jollain omalla salitreenillä, mutta hyvä että kokeilin. Hiki kyllä virtasi.

Ensi viikon tavoite on saada paino alle 63 kiloon. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni!  Mutt hyvällä fiiliksellä kohti uutta viikkoa. En malta odottaa että pääsen taas salille rääkkäämään tarakkaa. :)

Phototastic-20_9_2015_385f9353-c073-4f16-ba99-16e2a5342a5b(1)[1].jpg