Tämä viikko meni puolimaratonista toipuen. Maanantaina ja tiistainakin vielä hieman tuntui jaloissa, mutta keskiviikkona tuntui jo normaalilta. Torstaina kävin hierojalla, ja hän hieroi aika kovasti jalkoja, mutta ei enää tuntunut kipeiltä.

Viikon treenit:

Ma: lepo

Ti Juoksu, kevyt 5 km ( 8,8 km/h)

Ke: Aamulenkki kevyt 3 km (8,8km/h) + illalla kuntosali

To-Pe : lepo

La: kuntosali ( pakarat ja jalat ) + päivällä ruskaretkeilyä 6 km, kävellen

Su: Juoksu, kevyt , välillä kävelyä 6 km  ( 7,6 km/h)

Juoksukilometrejä vain 14, mutta ei se mitään. Enää ei ole tavoitetta tälle vuodelle juoksun suhteen. Juoksen vielä loppusyksyn sillon tällöin ja niin kauan kuin siltä tuntuu. Ehkä voisin kokeilla juosta läpi talven. Olen suunnitellut sitä jo aiemmin mutta on jäänyt suunnitteluasteelle. Nyt on jotenkin hieman sellainen tunne että voisi tehdä jo jotain muutakin kuin juosta.

Minä päätin liittyä Fitfarmin fitbelfie -valmennukseen, kun se kuulosti minulle sopivalta. Olen epätoivoisesti yrittänyt saada pakaroihini hieman ryhtiä salitreenillä, mutta ei oikein ole tullut tuloksia. Tuossa valmennuksessa ei ole varsinaisesti dieettiä, mutta ruokavalioon on annettu yleisiä ohjeita ja nehän on ihan tuttuja muista Fitfarmin valmennuksista, siis se ruokavalion runko.

Paino oli tänä aamuna 64,2 kg. Yhtäkkiä oli edellisestä päivästä 800g tullut lisää. En käsitä. Tavoitteena minulla on tämän fitbelfien aikana pudottaa paino takaisin 60 kiloon. Eli 6 viikkoa ja n.4  kiloa pois, ei paha.  

Lauantaina kävin innoissani salilla kokeilemassa yhtä Fitbelfie- treeniä, ( joita on siis yhteensä neljä erilaista ) Se oli kyllä ihan tappotreeni, oikea täsmäisku pakaroille ja takareisille. Tänään takareidet on niin kipeät että kävely on epämiellyttävää. Minusta tuntuu että olen joku vaappuva ankka kun kävelen. Vielä aamulla jalat oli jotensakin ihan ok kun kävin aamulenkillä mutta iltaa kohden on alkanut tuntumaan tosissaan hapokkaalta.

Huomenna se virallisesti alkaa ja suunnitelmissa onkin lähteä heti töiden jälkeen salille.

Tässä pari kuvaa eiliseltä ruskaretkeltä. Oli ihana syksyinen päivä.

WP_20150912_015[1].jpg

WP_20150912_011[1].jpg

WP_20150912_021[1].jpg