Kolme viikkkoa takana tiukkaa pakaratreeniä ja ei niin tiukkaa ruokavaliota ja väliaikatulos on se, että painoa on pudonnut aloituspäivästä tähän päivään 1,3 kg ja itsellä on sellainen tunne että jotain muutosta on havaittavissa myös pakaroissa. Sellaista pientä kiinteytymistä, mutta ei nyt vielä mitään mullistavaa. En ottanut itsestäni mitään mittoja alussa, vaan pari kuvaa, joten niistä pitää sitten päätellä tulos.

 On kyllä ollut mukavaa, kun jokaisen pakaratreenin jälkeen on tuntunut kunnon polte pakaralihaksissa ja tulee sellainen fiilis että jotain siellä saattaa tapahtua. Painon kanssa on taistelemista, kun en tosiaan noudata millintarkkaa ruokavaliota. Tänä aamuna paino oli 62,8kg, eli en päässyt tavoitteeseeni. Ensi viikolla painon pitäisi olla jo tasan 62 kg, että olisin tavoitevauhdissa. Ei siihen tarvisi kuin muutama päivä tiukkaa linjaa, mutta sitten jos sen jälkeen ei olekaan niin tiukka linja niin paino pompsahtaa takaisin. Sen olen todennut. Tällä viikolla nimittäin paino kävi torstaina jo 62,2 kilossa ja sitten pe-la-su tuli lepsuiltua ruokailun suhteen ja se kostautui... Minä tasan tarkkaan tiedän kun laitan suuhuni jotain sellaista mitä ei pitäisi, mikäli haluan painon tippuvan, mutta silti minä teen sitä.

En käynytkään tällä viikolla työpaikan kuntorempassa, kun se siirtyikin minun osaltani ensi viikkoon. Eli tiistaina sitten.

Tämän viikon treenit:

Ma: Juoksu kevyt 6km ( 8,9km/h)

Ti: Sali, treeni 1 , jalat ja pakara

Ke: Aamulenkki reipas 3km ( 9,7km/h) +illaalla sali, treeni 2. yläkroppa

To-Pe: Lepo

La: aamulla sali, treeni 3, jalat ja pakara, illalla juoksu 4,5 km kevyt/reipas (9,3 km/h )

Su: aamulla sali, treeni 4, HIIT, jalat ja pakara, +illalla juoksu  3 km , (9,4k/h)

Juoksukilometrejäkin tuli kivasti 16,5 tällä viikolla. On kiva käydä tuollaisilla pikkulenkeillä illalla .Kolmen kilsan lenkin pyrähtää alle 20 minutissa, joten se on hyvä saunalenkki. Muistuu mielee juoksu-urani alkuajat 4 vuotta sitten kun menin juoksukouluun ja alkutestissä 3km matkaan meni n. 21 minuuttia ja silloin juoksin niin lujaa kun pääsin... ja nyt se sama matka menee kevyesi hölkäten alle 20 minuutin.

imagesK13L5FPL.jpg

Tämän päivän kotitreenin meninkin tekemään salille, kun siellä on yleensä sunnuntaiaamuisin niin rauhallista. Eipä siellä ollut ketään muita tänäänkään. Ja käytin lisäksi liikkeissä lisäpainoja, jotta saisin lisää tehoa treeniin. Ja se tuntuikin tosi hyvältä. Alkaa pikkuhiljaa lihakset tottumaan tuohon ohjelmaan kun ei niin enää kipeydy, joten ensi viikolla täytyy kai lisätä reilusti painoja.