Niin se äkkiä vierähti tämä kuusiviikkoinen Fitbelfie - valmennus. Yhteenvetona voin todeta että tämä oli tehokas  kuuden viikon treenijakso ja oikea täsmäisku pakaroille. Koko kuuden viikon aikana on ollut jos jonkinmoista tuskan tunnetta pakaroissa, joten ei varmaan treenit ole menneet väärään osoitteeseen.

Laihdutusohjelmaksi tämä ei taida sopia, koska ohjeissa ei ollut tarkkaa ruokavaliota. Minun osaltani laihdutus kyllä jäi vain haaveeksi, mutta todella toivon ja uskon että vaikka paino ei ole pudonnut niin kyllä jotain lihaksissa on tapahtunut .Farkut istuu paljon paremmin nyt jalkaan ja pakaraan on tullut muotoa. Eihän se vielä ole täydellisen kiinteä ja pyöreä, mutta tämä on kyllä hyvä alku sille tielle.

Minun painonpudotussaldo koko kuuden viikon jaksolta on tasan 900 grammaa miinusta. Se on kyllä aika säälittävä lukema, mutta en ole ollut ruokien kanssa turhan tiukka. Karkkipäivääkin olen viettänyt kerran viikossa ( n. kahdella eurolla irtokarkkeja perjantaisin) Eli ei nyt ihan yletöntä mässäilyä ja en usko että se tuohon karkkipäivään on kaatunu. Jos tämä ohjelma olis päättynyt eilen niin lukema olis eri, nimittäin elisaamusta tähän aamuun painoni nousi +900 g, siis yhdessä päivässä ja eilen oli superkova 3. treeni + 5 km kävely, eikä mitään mässäilyä, normaali ruokavalio.  Tuon ilmiön olen jo todennut näiden Fitfarmin valmennusten osalta aiemmin, että mitä kovempi treeni niin varmuudella seuraavana päivänä paino on noussut. Eli kyllä minä uskon että todellisuudessa se painon lasku on n. 2 kiloa. Tänä aamuna paino siis 63,2 kg. Nyt alkaa näyttää huonolta tuo painolukema suhteutettuna tavoitteeseen, joten pitää hieman muuttaa tavoitetta.

Alunperin tavoite oli marraskuun loppuun saada paino 58,6 kiloon ja siihen on enää 5 viikkoa, joten melkein 1 kg /viikko pitäisi pudottaa ja se on ihan liian kova tahti. Nyt uusi suunnitelma on se että ensi viikko on lepoviikko ja sitten alkaa uusi kuuden viikon jakso näillä samoilla treeniohjeilla. Se päättyy siis joulukuun 13. päivä. Eli painon pudotustahti olisi 600-700g /viikko. Pitää varmaan ottaa hieman kevyemmin nuo treenit ja pitää tiukempaa ruokakuria. Kyllä minua oikeasti harmittaa kun tuo paino ei putoa. Mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tähän fitbelfieen. Saliohjelma on kyllä ihan mahtava.

Tämän viikon treenit:

Ma : lepo

Ti: Sali, treeni 2

To-Pe Lepo

La: treeni 3 + 5km reipas kävely

Su: treeni 4 kotona käsipainoilla , kevyt

Ei juoksukilometrejä tällä viikolla. Ei vain ollut fiilistä lähteä juoksemaan. Meni kyllä aika kevyesti tämä viikko noin muuten. Pitää tsempata ensi viikolla ja käydä ainakin yksi kevyt lenkki. Lepoviikolla voi treenata siis kevyesti, eli ei ihan täyslepoa. Ajattelin että jos kävisin keskiviikkona pitkästä aikaa bodypumpissa ja tekisin vain kevyillä painoilla, jos vaan malttaisi. yleensä tulee ladattua painoja niin paljon kun vaan kroppa kestää...

 dont-look-back.jpg