Paino tänä aamuna 61,8 kg eli pudotusta -300g viikossa. Ei naurata. Eihän tästä meinaa tulla nyt mitään. Koko ajan vaan takapakkia tulee. Eilen tuli syötyä sämpylöitä ja itsetehtyä pitsaa ja sehän tietysti näkyi heti aamulla puntarissa. Muutoin koko viikko on mennyt syömisten suhteen tosi hyvin, linja on pitänyt ja paino on pikkuhiljaa pudonnot. Tämä viikko oli treenien suhteen ihan normaali, mutta nyt tein päätöksen ensi viikosta ja pidän taukoa salitreenistä. Sunnuntaina ajattelin käydä mutta muina päivinä en. Katsotaan kuinka loppuviikosta hermo on kireällä.... Käyn toki juoksemassa, hiihtämässä ja koiran kanssa kävelemässä.

Viikon treenit:

Ma: lepo ( koiran kanssa normaalia pidempi lenkki )

Ti: Sali, yläkroppa ( salille suoraan töistä potkukelkkaillen :)

Ke: Aamulenkki, 4 km ( juoksu )+ Illalla sali, alakroppa.

To - pe : lepo

La; sali, pakara

Su: sali, hiit + hiihto 6 km

Keskiviikon salitreeni oli tosi kova, vaikka teinkin samalla ohjelmalla edelleen ( fitbefie ) kun vielä lauantaiaamunakin tuntui pakarassa ja takareisissä. Ehkä pientä enempiyrittämistä oli salilla, kun siellä treenasi samaan aikaan venäläisiä hiihtäjiä .. 6 miestä. Ajattelin kuitenkin että nopeammpin pitäisi kyllä palautua. Siitä tein johtopäätöksen että nyt kroppa kaipaa oikeasti hieman lepoa salitreenistä. Lauantaina teinkin sitten hieman kevyemmin treenin, enkä jaksanut lähteä hiihtämäänkään.

Herkkulakko sitten jatkukoon, kun ei paino putoa... voi ei. Tekee mieli jo suklaata. Välillä tulee tunne että mä luovutan, kun ei tästä tule mitään kuitenkaan. No minä yritän nyt sinnitellä ja mielenkiinnolla odotan ensi viikkoa ja sen vaikutusta painon pudotukseen. Jos ei mitään tapahdu niin varmaankin romahan...

a9429c975068bacd73c545adcc45e776.jpg