Tämän talven ensimmäinen hiihtolenkki tuli tehtyä eilen ja oli se pitkästä aikaa tosi mukavaa. Itse jopa pohjustin ja voitelin sukset ja se olikin ihan onnistunut voitelu, hyvin toimivat. 6 kilsaa tuli hiihdettyä. Ei ollut paras mahdollinen keli, niin en jaksanut pidempää lenkkiä tehdä.

Paino oli tänä aamuna 62,1kg. Minä olin tavoitellut sitä että pääsisin jo alle 62 kiloon mutta en ihan onnistuntu. No ensi viikolla sitten. Tämän viikon painon pudotus siis puoli kiloa. En tällä viikolla saanut paljoakaan lisättyä aerobista liikuntaa, mutta syömisten suhteen olin tosi tiukalla linjalla. Illallakaan en ole uskaltanut syödä iltapalaksi muuta kuin hedelmän monena iltana. Ensi viikon painotavoite 61 kg.

Viikon treenit:

Ma: Lepo

Ti: Sali, Yläkroppa ( kävellen salille suoraan töistä, yht. 3km )

Ke: Aamulenkki 3 km + Illalla sali, alakroppa

To-Pe Lepo ( torstaina pikku lenkki koiran kanssa, pe ei mitään liikuntaa paitsityömatkat kävellen)

La: Sali, pakara + hiihto 6 km

Su: Sali, hiit

Viikko näyttää siltä että siihen pitää tosiaan lisätä aerobista treeniä, jotta paino putoaisi tarpeeksi. Maanantaina on ihan pakko pitää lepopäivä, kun viikonlopun treeneistä jalat ja kroppa ovat ihan poikki. Voisi vaan pidemmän lenkin käydä kävelemässä, vaikkapa tunnin lenkin koiran kanssa.  Tiistain ja keskiviikon treenit ihan ok. ensi viikollakin voisin tiistaina kävellä salille ja kotiin, keskiviikkona ei viitsisi kävellä, kun työt on viiteen saakka ja sitten menee niin myöhäseen. No harkitsen kuitenkin sitäkin. Keskiviikon aamulenkkiä voisi pidentää kilometrillä tai parilla, koska se on hyvä lenkki tyhjällä vatsalla. Torstaille ei kerkeä ottamaan mitään liikuntaa, kun meillä on siivouspäivä  ja se ilta menee kyllä aina siivotessa. Lyhyen lenkin koiran kanssa kerkeää tekemään. Perjantaille voisi myös ottaa hieman pidemmän lenkin. ja ensi viikonloppuna molempina päivinä hiihtoa. Siinäpä aseet ensi viikolle. Syömisiiin ei tarvitse kyllä tehdä mitään muutosta. Pitää katsoa miten ensi viikko menee ja jos paino ei putoa niin sitten pitää ruokalistaankin tehdä jotain tiukennusta.

Olen ajatellut pitää ensi viikon jälkeen lepoviikon salitreenistä kokonaan. Tänään jotenkin tuntui siltä että kroppa kaipaisi kunnon levon. Ehkä se voisi auttaa painoakin putoamaan, jos vaan treenaisi aerobista koko viikon. Tänä aamuan ei olis jaksanut lähteä salille, vaan olisi tehnyt mieli jäädä petiin köllöttelemään. Sellaista tunetta ei ole pitkään aikaan ollut, vaan olen aina viikonloppuamuina innoissani lähdössä. Minulla on lauantaina ja sunnuntaina kello soimassa ennen seitsemää jotta kerkeän salille heti aamusta . Silloin siellä on rauhallista ja on mukava treenata.

dailywork.png