Vasta kolme viikkoa takana ja 7 tiukkaa edessä. Alkaa tuntumaan siltä että tässähän voi tapahtua vaikka ihmeitä.

Kävin tänä aamuna kehonkoostumusvaa'alla ja lukemat olivat erittäin positiivisia. Ensinnäkin paino oli tänä aamuna 58,3 kg!  Täytyy laittaa varmaan tavoitepaino uusiksi. en vain vielä tiedä mikä olisi sopiva. Rasvaprosentti oli 28,6% eli vihdoin alle 30%. Kolme viikkoa sitten se oli 31,5%. LIhasmassa -% oli kasvanut 0,9%. En osaa siitä lukemasta sanoa onko se hyvä vai huono tulos mutta hyvä kuiten kun on plussaa. Olen niin ylpeä itsestäni ja tosi onnellinen. Ainoa huono puoli tässä on se kun rinnat pienenevät samaa vauhtia... rintsikkaostoksille joutuu pian kun kaikki vanhat alkaa oleen liian isoja... voi ei.

Viikon treenit:

Ma : sali

Ti: lepo

Ke: aamulenkki 5 km + sali

To-Pe lepo

La: Aamusali + iltapv hiihto 10,3 km

Su: Aamusali.

Yhteensä kaikki liikuntasuoritukset koko viikolla n 9 h 23min. Aika hyvin. Salilla menee edelleen se 1,5h-2 h.

Tämän viikon suurin haaste oli selviytyä noista lepopäivien aamuista, jolloin ei saa syödä puuroa. Se on ollut ihan kauheaa. Ens viikolla jatkuu sama homma. Nälkä on kyllä kurninut vatsassa koko päivän. MINÄ RAKASTAN KAURAPUUROA. Se on kyllä tähän asti pahin haaste. Jos paino edelleen laskee samaa vauhtia niin luultavasti syön puuron silti joka aamu, koska painoasia alkaa olla kunnossa. voisin siirtyä valmennuksessa toiseen (build )-ryhmään, jolloin puuro kuuluu aamupalaan, kun siinä keskitytään enemmän lihaskasvuun kuin rasvanpolttoon. Menen vielä ensi viikon näin mutta sitten lopetan tämän kärsimyksen itseltäni mikäli paino on edelleen laskussa. Ei edes karkittomuus, herkuttomuus ja viinittömyys tunnu miltään sen rinnalla miltä tuntuu kun ei saa aamupuuroa.

Treenit on olleet jällleen tosi kovia ja tuntuu että kuolema tulee ja joka paikkaa kolottaa salitreenin jälkeen. Mutta sitten kun saa sapuskaa koneeseen ja hieman lepoa päälle, niin alkaa helpottamaan. Maanantain jalkatreeni tuntui vielä perjantainakin jaloissa. Ensi viikolla taas uusi treeniohjelma. Ei ainakaan pääse kyllästymään tai lihakset tottumaan samaan jumputukseen. Koko ajan on muutoksia ohjelmassa ja toistomäärissä, palautusajoissa ym. Ei siis ihme että aina on lihakset kipeinä.

great-easy.jpg

Tältä näyttää treenipäivän puuroannos :) aah!

WP_20160214_10_01_31_Rich_LI[1].jpg