Viikon pudotus - 1kg. Aika hurja lukema, en olisi uskonutkaan. Tänä aamuna paino siis 57,3 kg. En ole tainnut koko aikuisiälläni painaa noin vähän. Ehkä joskus lukioaikoina paino oli tuota luokkaa, mutta aina se on ollut yli 60 kg. Olisin varmaankin oikein tyytyväinen tuohon lukemaan, mutta ongelma on se että rasva on palanut kaikkialta muualta mutta ei sieltä mistä toivoisin. Vatsassa on vielä makkaroita vaikka muille jakaa. Tällä viikolla taisi koko kilon pudotus lähteä rinnoista. Ne on enää muisto vain siitä mitä ne olivat ennen. Tilasinkin netistä jo pienempiä liivejä. Sormetkin ovat laihtuneet, kun sormukset eivät enää pysy sormissa. Pitää varmaan käydä pienennyttämässä ne. Posket näyttävät aika kapeiltä... Miksi se rasva ei voisi lähteä ensin sieltä missä sitä on eniten.. miksi?

Viikon treenit:

Ma: lepo

Ti : aamulenkki 5 km + illalla sali

Ke: Aamulenkki 5km + illalla sali

To-Pe : lepo

La : Aamusali + päivällä hiihto 12 km

Su: Aamusali + päivällä hiihto 10 km

Ajallisesti noihin kaikkiin meni n. 9 h ja poltettuja kaloreita 7800 . Pysytyin olemaan lepopäivinä ilman aamupuuroa, joskaan ei se helppoa ollut, mutta minä sinnittelin. Nälkä on ollut ihan hirveä noina päivinä ja myös muina päivinä. Lihakset ovat olleet joka päivä kipeät..

Ensi viikko on lepoviikko. Se on enemmän kuin tervetullut. Aerobiset treenit 4x 40 min. pitää suorittaa, mutta salitreenistä voi pitää kokonaan lepoa tai käydä kaksi kertaa kevyellä ohjelmalla. En ole vielä päättänyt pidänkö kokonaan lepoa salista. Ehkä se olisi kuitenkin paras ratkaisu. On kyllä lihakset olleet kovilla.

236549-Summer-Bodies-Are-Made-In-The-Winter.jpg

abs.jpg