Tämän viikon saldo painon pudotuksessa +-0kg. Se on ihan hyvä. En ole yhtään huolissani kuin ei ole paino tippunut, pääasia ettei ole noussut. Olisi pitänyt mitata aamulla kehonkoostumus, niin olisi ollut mukava nähdä olisko ollut muutosta rasvaprosentissa verrattuna viime viikkoon, vaikka paino on sama. Harmi kun en hoksannut. Paino siis 58,3 kg. Ajattelin että uusi painotavoite voisi olla jotain 56-57 kiloa. Näyttää siltä että vatsassa ja peffassa olisi vielä jonkin verran pudotettavaa... Ja hyvä että on sitten painossa nousuvaraa, kun dieetti loppuu niin heti kun syön ensimmäiset irtokarkit niin paino nousee varmasti pari kiloa... En silti aio alkaa mässäilemään tämän jälkeen vaan noudata tätä ruokavaliota jatkossakin, vaan en ehkä ihan näin tiukasti.

Viikon treenit:

Ma : Sali ( 2 h 11 min )

Ti. Lepo

Ke: aamulenkki 5km ( 38 min )  + illalla sali ( 1 h 6 min) +aerobinen , aika puuttuu

To-Pe Lepo

La: sali (1 h 40 min)

Su: sali aamulla (1 h 47 min= , hiihto iltapv. 8 km (44 min)

Viikon liikuntasuoritukset ajallisesti 8h. Olen tehnyt koko ajan hieman enemmän aerobista treeniä kuin ohjeissa sanotaan, mutta se tuskin on kovin vaarallista... Joka salitreenin jälkeen teen 20 min juoksumatolla, soutulaitteella tai kuntopyörällä aerobisen.

Tänään on pakarat ja takareidet tulessa johtuen eilisestä jalkatreenistä. Se oli kyllä aika hurja. Yksi herra sanoi minulle eilen salilla että älä sie vedä itteäsi piippuun :) Mie vastasin että vedän tietenki, eihän tästä muuten mitään hyötyä olisi :) hih!

Olen sortunut syömään puuroa perjantaiaamuna, vaikka oli lepopäivä. En pidä sitä kovin pahana sortumisena. Ensi viikolla pitäisi pysyä lujana, mutta en tiedä onnistuuko.  Vatsakin toimii huonosti kun se ei saa puuroa. Minun pitää taistella itseni kanssa, pysynkö lujana vai annanko periksi puuronhimolleni.  

Viides viikko lähtee käyntiin ja sitten ollaankin jo puolessa välissä. huh. on tämä kyllä melkoisen kovaa kyytiä. Jotenkin toivoisin lepoviikkoa, missä olis hieman kevyemmät treenit, mutta kai tässä paahdetaan täysillä koko 10 viikkoa ja sitten vasta levätään.... ja ihastellaan tuloksia :)

quotes-motivational-List-of-top-30-motivational-quotes-20.jpg