Tämän viikon salitreenit oli tosi kovia, kun koko viikon on ollut joku lihas kipeänä. Salilla on mennyt aikaa pelkkään treeniin 1,5 tuntia.

Paino on pysynyt samassa lukemassa kuin viime viikolla eli 57,5 kg. En ole ihan täysin pysynyt ruodussa tälläkään viikolla. Nyt kun alkaa viimeiset viikot niin itsestä huomaa että on hieman jo väsynyt tähän kaikkeen. Ei ihan kaikkia ruokia jaksa punnita ja saattaa tosiaan jotain ylimääräistäkin eksyä suuhun. Olenhan saavuttanut jo ensimmäisen painotavoitteeni, niin ei se niin kauheasti haittaa jos paino ei enää putoa. Asetin uudeksi tavoitteeksi 56 kg, ja eihän sekään kaukana enää ole, mutta jos en sitä saavuta niin ei se katastrofi ole. Jotenki ei jaksa stressata tuosta painosta.

Viikon treenit:

Ma : Aamulenkki 4,7 km + päivällä hiihto 7 km.

Ti: Aamulenkki kävellen koiran kanssa, + illalla sali

Ke: Aamulenkki 4,8 km + illall sali

To-Pe Lepo

La: Sali aamulla+ päivällä hiihtoa n. 2 km. (pilkkiretken päätteeksi hieman hiihtoa )

Su: Sali aamulla + päivällä hiihtoa 17 km.

Nyt on meilläkin täällä pohjoisessa tiet sulat ja ensi viikolla pääsen testaamaan uusia lenkkareita, jihuu. Tällä viikolla piti vielä aamulenkit juosta nastalenkkareilla.

Enää kaksi viikkoa jäljellä tätä all outia. Yläkroppa on kyllä kehittynyt tämän valmennuksen aikana eniten. Selästä erottuvat jopa lihakset ja hauis on selvästi kasvanut. Ainoa murheenkryyni edelleen on vatsanseutu.

Pian voin alkaa keskittymään juoksuun. Salitreenit varmaan hieman vähenee, mutta ei toki kokonaan voi lopettaa niitäkään. Varmaan pari kertaa viikossa pitää kuitenkin käydä salillakin.  Harkitsen vielä josko aloittaisi fitfarmin run -valmennuksessa. Se alkaisi jo viikon päästä. Toisaalta omatoiminen juoksutreenaaminenkin olisi ihan ok. Juoksija- lehdistä on löytynyt hyviä treeniohjelmia.

time to run.jpg