Aamupunnituksen tulos -100 g, ei paljoa, mutta parempi sekin kun ei yhtään tai saati sitten että olisi plussaa. Minun on pitänyt siirtää herätyskello herättämään aikaisemmin kuin normaalisti kun aamupalan ja eväiden tekoon menee niin kauhean paljon aikaa kun kaikki pitää punnita ja pakata rasioihin ja pussukoihin töihin mukaan. Tänä aamunakin siihen meni varmaan puoli tuntia syömisineen kaikkineen. Kaikkein työläintä minusta oli paistaa kananmuna kun piti paistaa valkuainen ja keltuainen erikseen. Aamupalalle keltuaista ja lounaalle valkuaista. Minä en oikein näe tuossa mitään järkeä, mutta kai siinä jotain on. Voisi kai sen koko kananmunan paistaa ja syödä kerralla. Olis kyllä aika kiva tietää miksi keltuaiset ja valkuaiset pitää syödä erikseen ja eri aikaan.

001.JPG

Tässä kuvassa on työpäivälle pakatut eväät, eli ateria 1 on kolmessa alimmassa ja välipala on kolme päälimmäistä.

Pitäisi varmaan illalla lopettaa veden juonti hyvissä ajoin, kun viime yönä piti taas käydä aamuyöllä vessassa ja tietenkään en saanut heti unta ja sitten kun sain niin tuntui että heti sen jälkeen soi jo herätyskello. Herätykseen auttoi sitten pari kuppia kahvia, yksi lasi c-vitamiiniporejuomaa ja yksi lasi berocca- porejuomaa. Kummasti piristyi... Minä juon kahvia enemmän kuin ohjeissa sanotaan, mutta en aio sitä vähentää. Ei se varmaan ole kovin vaarallista jos viis kuppia menee päivässä kahden sijaan...

Näiden dieettipäivien suurin herkkuni on ollut cashew-pähkinät. Ai että minä ihan odotan töissä kahvitaukoa, jolloin syön välipalan ja ne pähkinät. Jokainen pähkinä pitää erikseen pureskella, makustella ja nauttia. Mulla menis kyllä kerralla koko pussi jos se vain olisi sallittua.

Tämän päivän treeni oli steppilautajumppa. Olipa se tehokas. Olen käynyt sillä jumpalla syksystä asti ja se on aina vaan yhtä hikistä hommaa, mutta ihanaa sellaista. Sykemittarin mukaan kaloreita paloi tänään 370. Ja hirveä nälkä oli sen jälkeen. Söin iltapalan heti ja nälkä vielä jäi. Mitähän nyt nukkumisesta tulee kun pitää nälissään mennä petiin?