En ymmärrä mikä stoppi minun juoksuun oiken tuli, kun meni varmaan kolme viikkoa siten ettei juoksu kulkenut eikä se tuntunut edes hyvältä. Lenkille lähteminenkin alkoi tympäsemään ja joinain päivinä oli melkein pakko pakottaa itsensä lähtemään.  Se tuntui oikeastaan jopa pelottavalta. Mutta onneksi se meni ohi ja nyt taas kulkee.

Nyt eletään siis jo kohta elokuun puoltaväliä ja ruskamaratoiniin on n., 4 viikkoa aikaa. Se tuntuu tosi lyhyeltä ajalta, mutta toisaalta ihan riittävältä että kerkeää vielä treenata ja kohottaa kuntoa..

Viikon 29 juoksut: ti 8 km, to 4,5 km, su 8 km +rullaluistelu 14km, juoksut yht. 20,5 km. Muina päivinä keskityin lähinnä hillasuolla rämpimiseen, mutta kai sekin jonkilaista treeniä oli.

Viikon 30 juoksut:Ma 3km, to 6 km, su 7 km , yht. 16 km 

Viikon 31 juoksut: ma 3km, ti 6 km , ke 7 km, to 4 km, la 12km, su 16km Alkuviikon juoksut kovaa vauhtia ja vetotreenejä viikonlopun pitkät kevyitä/reippaita. Tosi mahtava viikko 48 km yht. 

Viime viikolla juoksuvire taas löytyi jostain ja vetotreenitkin sujuivat tosi vauhdikkaasti. Noiden kahden aiemman viikon jälkeen alkoi tuntuimaan välillä tosi epätoivoiselta ja ajattelin jo luovuttaa että ei minusta ole lähtemään ruskamaratoinille, mutta viime viikko antoi taas toivonkipinää. Eilinenkin pitkä lenkki tuntui tosi kevyeltä ja olisin voinut juosta vielä pidempäänkin mutta vaatetta oli hieman liikaa ja vettä oli liian vähän mukana, vain 3 pientä juomapulloa.

Olen nyt kokonaan jättänyt kuntosalitreenit väiin, kun en vaan ole saanut aikaseksi mennä sinne. Tiedän että pitäisi käydä mutta mitä kauemmin on taukoa sitä vaikeampaa on mennä takaisin. Jatkan sitten taas syksyllä kun juoksut jäävät vähemmälle. 

Tästä taas ponnistetaan eteenpäin. Tällä viikolla pitäisi taas treenata vauhtia , loppuviikko ollaan reissussa, joten tulee pakollinen lepotauko.

65ef3f0e549f9e0f7a7c931d46443f61.jpg