Paino lähtötilanteessa aamulla 65,5kg. Eli tarkka tavoitelukema - 5,5 kiloa tälle tulevalle kymmenelle viikolle. Aika kova luku. Aamulla otin kuvan lähtötilanteesta ja se näytti kauhealta, kuva alla.... Voi ei, kyllä on noloa. Tuo vatsanseutu on kyllä aika järkky. Siitä jos sais kaikki nuo 5,5 kiloa pois niin olis hyvä. Harmi ettei pudotettavat kilot lähde sieltä mistä eniten haluaisi niiden lähtevän.

muut mitat : vyötärö 79 cm, rasva-% 35,1 (!) Lihas -% 27,5 , perusaineenvaihdunta 1367 kaloria. Näitä lukemia pitäisi saada nyt vähän parempaan suuntaan. Tuo rasvaprosenttilukema on kyllä tosi korkea, se on aina ollut minulla yli 30.

Syömisten suhteen kaikki on mennyt ihan hyvin tänään. Tämä ilta vaan tulee olemaan vaikea, kun olen satsannut viime aikoina enemmänkin tähän iltanaposteluun ja siitä kai johtuu tuo vatsanseudun pömpötys. Enää ei onnistu vetää pussillista cashew-pähkinöitä kerralla kun telkkua katsoo... voi ei. Päivällä syömiset ok kun pakkaan eväät töihn mukaan.

WP_20150112_003[1].jpgWP_20150112_017[1].jpgWP_20150112_019[1].jpg

Huomiseksi tein valmiiksi kanawokkia. Siinä on broilerisuikaleita, kesäkurpitsaa, punasipulia ja oranssia paprikaa. Ainakin näyttää hyvältä. Taas hieman hankalaa kun pitää tehdä osittain itselle eri ruokaa kun muille. Mun kranttu lapseni ei kyllä suuhuni laita tuollaista wokkiruokaa, joten hänen takia pitää tehdä kahdet eri ruuat osalle päivistä.

Tänään oli aika raikas keli, kun aamulla pakkasta 35 astetta kun lähdin töihin käveleen. Mutta ei se pahalta tuntunut kun oli vaatetta sopivasti. Tästä se alkaa. Salille pääsen vasta keskiviikkona.