Tämä viikko on mennyt totutellessa "normaaliin" elämään ja pientä palauttelua all out -valmennuksesta, suunta juoksuun ja sen sellaista. Paino oli tänä aamuna 56,9kg, pientä nousua mutta ei vielä hälyyttävää. Olen syönyt pizzaa, juonut viiniä ja siiderä, syönyt jääteleö ja suklaata, keksejä ja muita herkkuja... Mutta kyllä minä taas ruotuun palaan ja herkuttelen vain silloin tällöin.

Viikon treenit:

Ma: Lepo

Ti: aamulenkki 5 km + iltalenkki 7,5 km

Ke: Aamulenkki 4 km + illalla salitreeni

To-Pe : lepo

La: Sali aamulla. Päivällä lumilautailua n. 4 h,

Su: Aamulenkki 11 km. kevyt

Juoksukm.  yht. 27,5 km. No niin, pikkuhiljaa alkaa juoksukilometrejä kertymään. Tämän aamuinen eka pidempi lenkki tälle keväälle tuntui tosi raskaalta. Juoksin tosi hitaasti, keskisykkellä 136, mutta viimeiset kilometrit tuntuivat ihan liian pitkiltä. Luulen että eilinen lumilautasesio vei niin paljon voimia että vaikutti vielä aamulenkillä. Lumilautailukipinä on puraissut minua, en vieläkään oppinut sitä kunnolla, mutta halu oppia on kova. Se jäänee kuitenkin ensi talveen.

Kävin torstaina "suomi mies seikkailee" -kuntotestissä ( http://www.suomimies.fi/suomimies_seikkailee_-kampanja/suomimies_seikkailee_-rekkakiertue ) ja kehonkoostumusmittauksissa. Sain sieltä erinomaiset tulokset verrattuna siihen mitä ne olivat viime syksynä. Erityisesti minua lämmitti kuntoindeksi sanallinen arvio

WP_20160424_20_22_14_Rich_LI%20%282%29%5

"urheilija" . Omg, sitäpä juuri minä haluan olla ja nyt se on mustana valkoisella. Kyllä, haluan ja aion jatkaa samaan malliin. En kyllä oikein usko tuota rasva -% -lukemaa, koska kotimittari edelleen näyttää 26 %. Outo juttu. Jaää +1,3 kg saisi tulla painoa lisää :)  Testipalautteessa sain sen verran miinusta että jalkalihakset ovat vahvat suhteessa yläkropan lihaksiin, joten pitäisi enemmän treenata käsi-selkä ja vatsalihaksia. No niitäpä sitten treenaamaan ja syksyllä taas uudestaan testeihin.

Näillä mennään. Lisää juoksukilometrejä. Pari salitreeniä viikkoon, ylä -ja alakroppa + vatsalihastreenit molemmilla kerroilla.